Mihevc na glas: “V Ligi ABA tudi v sezoni 2016/17!”

Rubrika: ABA Liga

Košarkarji Tajfuna nadaljujejo s krčevito borbo za obstanek v ligi ABA, potem ko so v minulem kolu v ljubljanski dvorani Stožice zabeležili že osmi zaporedni poraz in se nahajajo povsem na dnu razpredelnice skupaj s Sutjesko. Obe moštvi sta v uvodnih 22 kolih dosegli sedem zmag. V Valjevu jih čaka obračun proti neposrednemu tekmecu v boju za obstanek, Metalcu Farmakom, ki je v dosedanjem delu tekmovanja zbral zmago več od Šentjurčanov.

Mihevc

Liga ABA, 23. krog, 7.2.
Metalac –  Tajfun (19.00)

Dobra novica za trenerja Mihevca je ta, da bo tokrat lahko računal na vse igralce, saj se v kader vračata Ceola Clark III in Emir Zimić.

Dejan Mihevc, trener KK Tajfun:
“Metalac Farmakom ima zelo atletsko, skočno, visoko in borbeno ekipo, ki še posebej dobro igra doma. Mi se moramo na tej tekmi maksimalno osredotočiti na svojo igro in kot ekipa odigrati agresivno in skoncentrirano. Mislim, da smo letos kot ekipa in kot klub dokazali, da lahko igramo na tem nivoju. Naša želja je, da si zagotovimo možnost nastopanja v ligi ABA tudi naslednje leto, saj verjamemo, da smo lahko še močnejši. Da lahko to uresničimo, pa nam zmaga v Valjevu lahko veliko da, zato bomo naredili vse, da nam to uspe.”