Takole se navija za ekipo trenerja Andreja Žaklja

Rubrika: ABA Liga

S tekmo Partizan – Budućnost se danes začenja polfinale Lige ABA. Ekipi igrata na dve zmagi. Takole so navijači Budućnosti pospremili na pot ekipo trenerja Andreja Žaklja!

Liga ABA, polfinale, 1. tekma:

30.4.
Partizan – Budućnost (18.30)

3.5.
Crvena zvezda – Mega (19.00)

“Polfinalno serijo proti Budućnosti igramo z velikim spoštovanjem do same ekipe. Imajo veliko kakovost. Ob tej priložnosti bi rad poudaril, da so kljub temu, da so veliki tekmeci, tudi veliki prijatelji. Prav tako prosim navijače Partizana, da jih res pošteno in športno podpira, mislim, da to potrebuje ABA liga, predvsem pa vsi, ki smo iz Partizana vsem pokažemo gostoljubje, ki ga lahko zagotovimo vsakemu nasprotniku, vsi se dobro počutijo, ko pridejo v našo Areno,“ pred tekmo proti Budućnosti pove trener Partizana Željko Obradović.

„Partizan je evroligaš, z enim boljših ofenzivnih potencialov v Evroligi, in na to moramo biti pozorni. Vemo, od kod prihaja največja nevarnost, vemo pa tudi, katere so njihove slabosti. A tudi oni se pripravljajo – pričakujem osvežen, motiviran Partizan. Imeli so tudi čas za počitek in priprave. Raje razmišljam o naših igralcih, našem pristopu, koncentraciji, osredotočenosti … Borba, želja in osredotočenost odločajo tekmo. Analizirali smo zadnjo medsebojno tekmo, videli smo, kje smo delali napake, kaj moramo popraviti. Na tovrstnih tekmah odločajo podrobnosti. In trdo delamo na podrobnostih, da jih popravimo. Nekaj ​​manjših poškodb je, a to je polfinale, še vedno proti Partizanu. Mislim, da bodo vsi stisnili zobe, ne glede na težavo,“ pa dodaja trener Budućnosti Andrej Žakelj.