Zvezdi vrnjena točka in manjša kazen!

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Epilog neodigrane tekme med Budućnostjo in Crvneo zvezdo je danes dobil nadaljevanje. Pritožbena komisija, predseduje ji slovenski pravnik Boštjan Koritnik, je sprejela pritožbo Crvene zvezde in sprejela odločitev, da se Zvezdi vrne točka in zmanjša finančna kazen!

Sporne varnostne razmere

Crvena zvezda, tako so sporočili, iz varnostnih razlogov ni potovala na tekmo 13. kroga Lige ABA. Poslabšanju razmer naj bi botrovala odločitev črnogorskega parlamenta, ki je v noči na 27. december sprejel zakon o svobodi veroizpovedi. Zato bodo morale verske skupnosti po novem dokazati lastništvo verskih objektov, temu so se uprli v pravoslavni cerkvi, po državi je prišlo do številnih protestov.

Sprememba

Po neodigrani tekmie je disciplinski sodnik Lige ABA opravil svoje. Tekma je bila registrirana z rezultatom 20:0, klub pa je bil kaznovan z 20.000 evri. Zdaj je kazen znižana na 15.000, točka pa vrnjena. V zraku pa ostaja vprašanje, ali tekma sploh bo odigrana! Z vrnjeno točko pa je CZ še korak bližje polfinalu Lige ABA!

Budućnost vrača

Vmes pa je že zjutraj Budućnost sporočila, da bo vsem kupcem vstopnic z neodigrane tekme v prihodnjih dneh vrnila denar!