Znani ekipi Paviča in Klobučarja, začenja se glasovanje za prvi peterki

v rubriki
Nižje slovenske lige
s kategorijo
Novice
.

Še šest dni nas loči že do 3. tekme vseh zvezd All stars Rekreacijske lige v košarki 2019. Tekmovanje bo potekalo v nedeljo, 17. marca, v Novem mestu v Športnem centru Livada od 17.30 dalje!

Ekipi najboljših rekreativcev v Novem mestu in okolici bosta vodila Smiljan Pavič in Darko Klobučar, ki sta tako ali drugače povezana z novomeško košarko. Prvi je nekdanji košarkar Krke Smiljan Pavič, drugi pa Darko Klobučar, legenda rekreativne košarkarske lige in eden od soorganizatorjev turnirja 3×3 v Dolenjskih Toplicah

Kapetana ekip sta Alen Novak (Straža) in Jani Pintar (Šmarkuc).

V petek zvečer je bil opravljen žreb, ki ga je vodil uradni napovedovalec dogodka Jože Robek.

Ekipa Smiljana Pavića:
Alen Novak (Straža), Tadej Janc (Vulan Žmigouc Trobla), Blaž Špehar (Šmarkuc), Marjan Božič (Eldorado), Matic Bevc (Tisk Šepic), Zoran Vardič (Hiša Fink), Mario Križman (G Production), Gregor Fideršek (Riot Team), Veldin Aličić (Troti), Gašper Šeremet (Vulan Žmigouc Trobla), Slavko Hočevar (Eldorado), Miha Ivanuša (Legende)

Ekipa Darka Klobučarja:
Jani Pintar (Šmarkuc), Benjamin Drenik (Gotna vas), Martin Povše (Tisk Šepic), Blaž Kregar (Straža), Miloš Goričar (Legende), Nejc Koračin (Club Casino Aja), Boštjan Kranjčič (Karteljevo), Matevž Štih (Šentjernej), Primož Zupančič (Berwolf), Mitja Volčjak (Tomas računalništvo), Sašo Bobnar (RIMP), Matej Nedanovski (Keragrad).

:: Glasovanje za prvi peterki na All stars tekmi

Darko Klobučar, selektor:
„Ko sem izvedel, da bom po več kot 30 letih igranja v rekreacijski ligi lahko na tekmi zvezd te lige vodil eno ekipo, sem bil presenečen. Lahko rečem, da sem počaščen, saj se vsi spomnimo, kdo je vodil ekipi na prejšnjih dveh tekmah. To sta bila Matjaž Smodiš in Simon Petrov, legendi novomeške košarke. Med njih pa lahko štejemo tudi selektorja druge ekipe Smiljana Paviča. Od tekme pričakujem obilo dobre rekreativne košarke, lepih potez in prijetno druženje vseh najboljših igralcev zadnje sezone.“

Smiljan Pavič, selektor:
„Pred dnevi sem od prijatelja Matjaža Kuzme, ki organizira All Stars RKL Novo mesto, dobil vabilo, da bom eden od selektorjev na All Stars tekmi. Z veseljem sem sprejel to vlogo in se veselim spektakla. Večino teh fantov poznam, po koncu sezone pa tudi kakšno skupaj vržemo. Veselim se nedelje, da se še malce podružimo.“

Podelitev v ŠC Livada

V letošnji izvedbi lige je sodelovalo 24 ekip. Prvak 1. rekreacijske lige je ekipa Šmarkuc, v 2. ligi so se veseli igralci ekipe Tisk Šepic, v 3. pa G Production. V nedeljo, 17. 3. 2019, bo v sklopu 3. ALL STARS rekreacijske lige v košarki, podelitev pokalov najuspešnejšim ekipam ter najboljšim strelcem v vseh treh ligah.

All Stars RKL Novo mesto 2017 – 2019:

All Stars Rekreacijske lige v košarki Novo mesto 2019, 17.3.
Ekipa Smiljana Pavića – Ekipa Darka Klobučarja (17.30)

All stars Rekreacijske lige v košarki Novo mesto 2018, 8.4.
Ekipa Simona Petrova – Ekipa Matjaža Smodiša 103:94

All Stars Rekreacijske lige v košarki Novo mesto 2017, 23.4.
Ekipa Simona Petrova – Ekipa Matjaža Smodiša 94:91 (24:18, 18:29, 32:30, 20:14)


Ob obveznih dodatkih, kot sta tekmovanji v zabijanju in metanju trojk, bodo organizatorji tudi letos poskrbeli za dobro vzdušje in obkošarkarski program.