Zdaj jasno, kdo bo vodil Kranjčane v Ligi NKBM

Rubrika: Liga Nova KBM
Uprava kluba KK Triglav se je dogovorila za nadaljnje sodelovanje z aktualnim članskim trenerjem Danijelom Radosavljevićem, ki je v letošnji sezoni skupaj z ekipo dosegel želeni cilj in obstanek v 1. SKL.

Danijel Radosavljević: ‘’Lahko rečem, da sem počaščen in hkrati zelo vesel, da ostajam glavni trener članskega moštva. Štejem si v čast, da bom lahko še naprej del zgodovine Triglava. Z naslednjo sezono vstopam v četrto leto, odkar sem postal članski trener v Kranju, sicer pa sem tu že polnih šest let. Ne dolgo nazaj smo končali sezono, kjer smo po več kot petnajstih letih obstali med elito, a intenzivno že delamo za naslednjo. Pred nami je sestava ekipe, kjer smo že v pogovorih z igralci. Poskušali bomo zadržati nosilno ogrodje ekipe in temu dodati nekaj kvalitetnih igralcev na igralnih položajih, kjer smo bili v letošnji sezoni podhranjeni. Kar lahko obljubim je to, da bom maksimalno zavzet in predan svojemu delu. Delali bomo še močneje in želeli bomo biti količinsko in trenažno bolj dejavni kot naša konkurenca.
Osnovni cilj je še naprej razvijati mlade igralce, potisniti nekaj fantov iz mlajših selekcij v članski trenažni proces in jim omogočati dobre pogoje za delo. Moram reči, da se v Kranju počutim zelo dobro, zato bi se ob tej priložnosti rad zahvalil predsedniku kluba, gospodu Slavku Ovčini, ter športnemu direktorju, Siniši Banoviću za izkazano zaupanje.”
Siniša Banović, športni direktor: ”Veseli nas, da smo se za dolgoročno sodelovanje dogovorili z Danijelom Radosavljevićem. V letošnji sezoni je naredil res velik posel in po dolgih letih obdržal Triglav med elito.
Nasploh sem mnenja, da imamo v naši sredini enega najboljših trenerjev, ki je znan po odličnem delu, sploh pa z mladimi. Naša vizija ostaja enaka in sicer, da smo v slovenskem prostoru (zaenkrat) izjema, kar se tiče priložnosti, ki jih v članski konkurenci dobivajo mladi igralci.
V tem obdobju smo vsi skupaj z upravo in z glavnim trenerjem v fazi sestavljanja ekipe za prihajajočo sezono v kateri želimo naš letošnji uspeh nadgraditi.”