Zapiski s tekme: LA Lakers – Dallas

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

V tej rubriki bom šel enkrat tedensko skozi zapiske in splošne opazke ob gledanju celotne naključne NBA tekme iz preteklega tedna.

1. december, 22:00h
Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks 100:114
Davis 27 in 10 skokov, James 25, 9 skokov in 8 asistenc; Dončić 27 (6/13 za dve, 4/10 za tri, 3/3 prosti meti), 10 asistenc, 9 skokov, 3 ukradene žoge, 7 izgubljenih žog in 1 osebna napaka, Wright 17 in 9 asistenc.

himna karaoke: Kaj je poanta karaoke teksta ob izvedbi himne pred začetkom tekme? Pravzaprav, še bolje: kaj je poanta himne na začetku vsake tekme?

grdi dresi: Mavs city dresi, ja

Kopiiii: Anže Kopitar na tribuni.

lakers long arms: Dallas imel v uvodu velike težave z visoko peterko domačinov.

trojke dal: Dallas začel obupno s trojkami, na koncu pričakovano bolje (17/49). 49!

James in Davis unstoppable: In samo onadva. Preostanek ekipe ni zares na nivoju. Se spomnite hypa okrog Dwighta na začetku sezone? heh. Nasprotno ima Dallas odlično klop.

dabl tim na donketu in pol nehal: Lakersi so na začetku tekme agresivno pokrivali in dejansko ustavili Dončića. V drugem polčasu so mu nato nerazumljivo dali več prostora, kar se je hitro poznalo na semaforju.

roadtrip zares za lal: Lakerse čaka peklenski december, ki bo dal odgovor na to koliko zares zmore ta sezona. Uvodni urnik je bil do njih prijazen.