Zapiski s tekme: Boston – San Antonio

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

V tej rubriki bom šel enkrat tedensko skozi zapiske in splošne opazke ob gledanju celotne naključne NBA tekme iz preteklega tedna.

9. november, 23:00h
San Antonio Spurs – Boston Celtics 115:135
DeRozan 22, Mills 20; Brown 30 in 7 skokov, Walker 26 in 8 asistenc.

derozan ne šutira trice: Vsi tisti članki o tem kako DeMar DeRozan razvija met za tri … Ne. Tudi, ko je popolnoma osamljen, gre DeRozan veliko raje v prodor in išče kontakt. Letos meče trojke 0/2.

smart damn good: Mogoče sem ga ujel na pravi večer, ampak 4/9 trojke in odlična obrambna igra. Marcus Smart izgleda kot ključen igralec za uspeh Keltov letos.

rudy gay still dunks: Ja, 33-letni Rudy Gay še vedno lahko zabije žogo skozi obroč.

Dunk Dunks GIF - Dunk Dunks Ooh GIFs

ball movement: Žoga zelo lepo kroži med Celticsi, zaradi česar dobijo tudi ogromno odprtih metov in prodorov. V povezavi s tem ->
kyrie sucks: Individualno fenomenalen igralec, a očitno imajo vsi veliko raje Kembo Walkerja. Verjetno pomaga, da tudi ta ni ravno slab košarkar.

belinelli rupa: Marco Belinelli ni več snajper, kot ga imate v spominu. S takšno igro kot sinoči, mu bo tudi Gregg Popovich vse manj zaupal.

duncan na klopi spursov!: Timmyyyy!

Gang Lit GIF - Gang Lit Tim GIFs

Lyles je hrvat, green crnogorac: Prednosti gledanja NBA na HRT. Kako bi sicer izvedel ta pomemben podatek, da je mami Treya Lylesa ime Jasenka in je po poreklu Hrvatica.

mills baller: Patty Mills igra s prav tolikšno samozavestjo kot v dresu Avstralije.

samanic g-league: Klop Spursov je presenetljivo slaba. Šansa za Luko Šamanića, ki trenutno še igra v razvojni ligi za Austin Spurs.