„Zadeve gredo v napačno smer!“

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

Med vidno nezadovoljnimi v ekipi Petrola Olimpije je tudi Blaž Mesiček, ki pa je bil v klub pripeljan kot as iz rokava. Direktorju Romanu Liscu se je tistega avgustovskega dne smejalo do ušes – iz Italije je v Stožice zvabil igralca, na katerega je stavil veliko.

Borijo se

„Cela ekipa se išče… To se vidi po rezultatu,“ je dejal sinoči 21-letni Blaž Mesiček, ki ne daje ravno vtisa, da je srečen in zadovoljen. Igra manj, zagotovo pa bolj in več v funkciji ekipe. Upamo pa si trditi, da bi lahko tudi z večjo minutažo dal več ekipi. A to je stvar stroke.

„Borimo se, 20 nas je,borimo se…Težko je, rezultati so slabi. Krivi smo mi igralci,“ ne beži od odgovornosti, katere del nosi tudi sam.

Blažu predlagamo, da bi ekipa rabila nek konkreten team building, nekaj ur, da so proč od košarke. A je tudi Blažu in vsem jasno, da za to niti ni časa.

„Mi ves čas govorimo o košarki in košarkarskih problemih. Zadeve gredo v napačno smer. Težko je to reševati. V klubu je velika masa ljudi, trenerski štab je velik. Težko je to vse obrniti v pravo smer,“ pravi Mesiček, ki nam je sinoči zatrdil, da nič ne ve o tem, da bi se preselil v Italijo.

Lisac pred medije

Verjetno pa bo več jasnega jutri okoli 11. ure, ko pred novinarje stopil direktor Roman Lisac, ki je bo s svoje plati orisal razmere, napovedal morebitne kadrovske poteze in bil na voljo medijem. Predvsem pa bo Lisac prevzel odgovornost za slabše izide.

Zagotovo pa mu ne more nihče očitati ali vzeti tega: klub je uredil in spravil organizacijo na visok nivo. To mu priznavajo v klubu in okoli njega vsi.