Vujasinović okrepil Laščane, Požin poškodovan

Rubrika: Liga Nova KBM

Organizator igre Klemen Požin je nedavno utrpel hujšo poškodbo roke, zaradi katere je že prestal operacijo. Njegova odsotnost je ocenjena na dva meseca, ob tem pa mu želimo hitro in uspešno okrevanje, so zapisali v taboru Zlatoroga in ob tem dodali, da bo dres Zlatoroga spet nosil izkušeni organizator igre Daniel Vujasinović (179 cm, 1989).

“Vesel sem, da se po dolgih letih vračam v Laško. Laščani so iskali igralca na tej poziciji, v bivšem klubu mi je potekla pogodba in hitro smo se dogovorili. Vemo, da klub rezultatsko trenutno ne stoji najbolje, ampak mislim da ima ekipa veliko večji potencial, kot trenutno kažejo rezultati. Mislim da lahko s svojimi izkušnjami veliko pomagam mlajšim igralcem in da lahko ekipi prinesem neko stabilnost in liderstvo. Upam, da se čimprej vklopim v ekipo in da se Laško kmalu znajde v mirnejših vodah s pogledom proti sredini lestvice,“ je ob tem povedal Danijel.

V tej sezoni je že uvodoma pomagal na treningu Cedeviti Olimpiji, potem pa bil član Šentjurja. V svoji karieri pa je igral za Elektro, Hopse, Sixt Primorsko, Rogaško in Helios Suns. Preizkusil se je še v Španiji in Srbiji ter BiH.

Leta 2019 je bil s Koprčani državni in pokalni prvak Slovenije, osvojil je tudi Ligo ABA2.