Vstopnice za EuroBasket v prodaji, na “slovenske” bo treba počakati

Rubrika: ReprezentancaEurobasketEuroBasket 2015

Od današnjega dne si je moč zagotoviti dragocen košček papirja, ki vam bo omogočil ogled tekem evropskega prvenstva prihodnje leto. Vendarle pa bo na vstopnice za skupino C, kjer nastopa Slovenija, potrebno počakati še kak teden ali dva.

Zaključne boje bo gostil stadion v Lillu.
Zaključne boje bo gostil stadion v Lillu.

Organizatorji so namreč navijačem in ljubiteljem košarke najprej ponudili vstopnice za skupini A (Montpellier) in D (Riga) ter za zaključne boje, ki jih bo gostil stadion v Lillu.

V Rigi le posamezne vstopnice, v Montpellierju tudi paketi

Sistem prodaje vstopnic bo, če v obzir vzamemo skupini A in C, različen od skupine do skupine. Za tekme v Rigi bo tako moč kupiti le vstopnice za posamezne tekme (od 15 evrov naprej), medtem ko si bodo v Montpellierju lahko gledalci zagotovili vstop na vse tekme določenega igralnega dne, od 232 evrov pa na voljo vstopnica za prav vseh 15 tekem, ki jih bo to mesto gostilo.

Naj na tem mestu omenimo, da se cene za tekme domače francoske reprezentance gibljejo od 35 evrov navzgor, vendar to ne pomeni, da bo nujno tako tudi denimo v Zagrebu ali Berlinu.

Od danes naprej si je moč zagotoviti tudi vstopnice za tekme osmine finala. Za ceno od 45 evrov dalje si boste lahko ogledali vseh osem tekem tega dela tekmovanja.