“Vmešal se je odločilni dejavnik! Kdor je gledal tekmo, je videl!”

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Krkine končnice. Danes ena od teh.

Dolenjcem se ni izšlo, klonili so doma proti FMP-ju 71:76. Trener Simon Petrov je prišel na novinarsko konferenco. Povedal je svoje. Po takem porazu bi kdo skočil iz kože. Petrov je bil nenavadno miren. Kot da je čutil. Kot da je vedel, da se lahko tak poraz zgodi.

Dejavnik, ki odloča

„Mislim, da smo odigrali dobro tekmo, večji del nje smo imeli pod kontrolo. Potem pa se je vmešal odločilni dejavnik! Kdor je gledal tekmo, je videl. Hvala pa vsem gledalcem za podporo,“ je med vrsticami povedal domači trener, kaj mu leži na duši.

Brez Jošila

V Krkini rotaciji je manjkal Marko Jošilo.
„Bolan je bil, včeraj je še imel vročino. Bruhal je. Videl se, da ni pri močeh, zato sem se odločil za drugačno rotacijo in igralce, ki so v tem hipu boljše pripravljeni,“ je nadaljeval Petrov, ob tem je spet pomenljivo pripomnil: „Kljub temu, da Marko ni igral, smo imeli lepe šanse. Škoda je, da se to, kar se je zgodilo, dogaja!“

Mislijo nase

O sami tekmi pa… Roko na srce, v zadnjih minutah bi lahko odigrali boljše. „Težko zdaj sodim, moram si še enkrat pogledati srečanje. Fantje si zaslužijo čestitke. Vemo, zakaj se danes ni izšlo!“

Petrol Olimpija in Krka sta sami na dnu, 12. ekipa izpade, 11. gre v kvalifikacije. „Ne oziramo se na druge. Sami se bomo izvlekli iz tega in se pobrali. Pred nami so še tri tekme, kjer lahko zmagamo!“ sklene Simi Petrov.