Virtualna Jr. NBA Leadership konferenca za vse košarkarske navdušence!

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

NBA v petek 15.5.2020 ob 18.uri po našem času organizira prvo virtualno Jr. NBA Leadership konference. To je odlična priložnost za vse košarkarske navdušence, kjer boste lahko prisluhnili številnim znanim imenom, kot so komisar lige Adam Silver, Stephen Curry, Doc River in trener našega Luke Dončića Rick Carlisle.

Konference bo zaradi trenutnih razmer v povezavi s korona virusom prvič potekala virtualno in bo vodena s strani znanega ESPN novinarja Joa Billasa, ki se bo z gosti pogovarjal o trenutnem stanju v športu in športu mladih in kaj lahko pričakujemo v prihodnosti.

Liga je v zadnjih dveh mesecih od kar so tekme lige NBA prekinjene izredno aktivna na različnih področjih in ta konference je le ena izmed teh aktivnosti. V zadnjem času so vse močnejše tudi govorice o ponovnem nadaljevanju tekem v mesecu juniju, vendar nič še ni dokočno.

Za vse tisti, ki ste zainteresirani si lahko več o samem jutrišnjem dogodku pogledate in registrirate na spletni strani https://jrnbaconference2020virtual.splashthat.com/may15.