VIDEO: Ogorčeni zaradi 1.9 sekunde, ki jih je imel na voljo domačin

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Drama v Beogradu. Tako Partizan in Mornar sta imela v 14. krogu Lige ABA že lepo prednost (51:41 Partizan, 59:66 Mornar), a sta jo zapravila, v končnici pa prava drama. Najprej je Antabia Waller s strani s poldistance zadel za 72:73, Partizan je vzel minuto odmora. Vedelo se je, zaključeval pa bo potentni Alex Renfroe. Izsilil je osebno napako Drenovca. Prvi prosti met je zadel, drugega ne, napako je popravil Avstralec Jock Landale.

Na semaforju televizije do konca sekunda, na semaforju nad koše Partizana 1.9!

Na semaforju televizije do konca sekunda, na semaforju nad košem Partizana 1.9!

V domači ekipi so začeli slaviti, gostje pa kar niso mogli verjeti, kaj so zapravili…

„Po minuti odmora smo zgrešili odprt met, naredili pa smo še dve katastrofalni napaki v obrambi. Dovolili smo, da Alex Renfroe vrže. Opozarjal sem tudi igralce, da ni slavja, dokler ni tekme konec! Sodniki so dosodili osebno napako. Vse ostalo ste videli… Čim preje moramo to pozabiti,“ je povedal trener Mornarja Mihailo Pavićević, ki mu je žal, ker so tako sklenili tekmo.

Precej bolj jasen je bil njegov brat Đorđe Pavićević, ki je napovedal klubsko pritožbo na sojenje, sporen pa naj bi bil čas, ki je Partizanu ostal za napad (1.9 sekunde). Pritožbo bo obravnavala Liga ABA.