VIDEO: NL Performance z Davorjem in Goranom

Rubrika: Mlajše selekcije

Ste za akcijo? Davor Sattler in Goran Ninkov sta pripravila nekaj novega, konkretnega.

„Z Goranom sva projekt Next Level Performance štartala že nekaj časa nazaj. Glede na to, da je košarka praktično najino življenje in imava podoben pogled na igro, trening in jo doživljava na poseben način, je bilo to edino smiselno. Početi nekaj, v čemer uživaš in to imenovati služba? Sanjsko! Treningi so namenjeni VSEM, ki imajo radi košarko, pa vendar samo tistim, ki so pripravljeni trdo trenirati, se učiti in biti boljši,“ pove Davor in dodaja:

– Vsak od nas ima drugačne cilje in želje, zato naslednji nivo za vsakogar od nas pomeni nekaj drugega. Skupni imenovalec pa je definitivno ljubezen do košarke, trdo delo, doslednost in sreča.

– Najina prioriteta je mladim košarkarjem oz. košarkaricam pomagati graditi zdrave temelje, ki so predpogoj za dolgoročne rezultate.

– “Next Level Performance je vzvod, ki mladim omogoča samozavestno izražanje sebe, svojih čustev in dojemanje igre, poleg tega pa jim nudi boljše izhodišče za igranje košarke.. in za življenje.”

– Če si pripravljen poletje izkoristiti za napredek in postati boljši košarkar/ica, potem je paket Next Level Poletje nekaj kar si moraš nujno ogledati!

Več informacij dobiš na www.nlperformance.eu