VIDEO: Luka Štucin o dogajanju v ligi NBA

Rubrika: Liga NBA

Sportklub-HeroV sodelovanju s TV hišo SportKlub na Košarka.si pripravljamo video napovednike Evrolige in lige NBA, v katerih Sportklubovi komentatorji izpostavljajo najbolj zanimive obračune, ki si bodo zaradi takšnega ali drugačnega razloga zaslužili največ pozornosti. V tokratni napovedi vam športni novinar in komentator Luka Štucin predstavlja kaj nas čaka v ligi NBA.  

 

NBAVsekakor nas čaka zanimiv konec tedna, ki se začenja že danes in bo trajal vse do ponedeljka. V tem času si bomo lahko na SportKlubu v živo ogledali pet tekem, prva pa nas čaka že nocoj, ko se bosta v Londonski O2 areni, v sklopu globalnih iger NBA pomerila Toronto in Orlando. Luka vam v spodnjem videu razkriva več o globalnih igrah ter obeh nasprotnikih, kot tudi o ostalih osmih moštvih, ki se bodo pomerila na preostalih štirih obračunih.

VikendV nedeljo bosta to storili moštvi Minnesote in Phoenixa, v ponedeljek, na dan Martina Luthra Kinga, pa nas čakata obračuna  Memphisa in New Orleansa ter Atlante in Orlanda. Verjetno najbolj zanimiv obračun bo prišel na vrsto iz ponedeljka na torek, ko se bosta med seboj udarila lanska finalista Golden State in Cleveland.

Sodeč po Lukovi napovedi, aktualne prvake tokrat čaka težje delo kot na prvem medsebojnem obračunu. Sicer je Luka znan kot velik poznavalec najmočnejše košarkarske lige, njegove znanje, natančne analize, različne statistike in zdravstvena poročila moštev pa bodo zagotovo prišla prav tudi vsem, ki spremljanje košarke radi popestrite s takšnimi in drugačnimi stavami.

Več si o tekmah in tekmecih si oglejte v videu, vabimo pa vas k spremljenu tekem na programih SportKluba, kjer bodo v neposrednem prenosu predvajali vseh petih omenjenih tekem lige NBA, Telemachovi naročniki pa tekme lahko spremljate tudi v HD tehniki.

https://youtu.be/AxPS4pOm6pg