VIDEO: Dončić držal besedo – srečal se je z bolnikom potomcem slovenskih korenin, daroval dres in vstopnice!

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

Slovenska družina Tromba iz Clevelanda je že pred časom preko družbenih omrežij navezala stik z Luko Dončićem in slovenski zvezdnik je obljubil, da bo pomagal Joeyju, ki je zbolel za rakom. Tako ali drugače. Joey si je močno želel, da bi se po tekmi s Clevelandom, na kateri je Luka blestel in pokoril konjenike, srečal z Dončićem. Luka mu je seveda ugodil in Joey je z družino prišel v slačilnico.

Luka Dončić je ponoči gostoval in gospodaril v Clevelandu, kjer je v 32 minutah prispeval kar 35 točk za zmago Dallasa. Tekma je bila nekaj posebnega, saj je imel Luka vnovič super slovensko podporo s tribun. Znano je, da v Clevelandu živi velika in močna skupnost Slovencev.

Dodaten čar tekmi pa je dal Luka sam, ki je še enkrat pokazal, da je faca, ljudina, dober človek. Po tekmi se je srečal z Joeyem Trombo, čigar predniki so iz Slovenije. Fant boleha za rakom. Njegova sestra Sophia je na Dončića naslovila ganljivo pismo in ga objavila na spletu, Luka se je nemudoma odzval. Družino je povabil na tekmo, jim kupil osem vstopnic, po tekmi pa podaril še dres. Za nameček pa je prijetno druženje po tekmi kronala še družina Tromba, ki je za Dončića spekla potico, ki jo ima Luka zelo rad. To je družini zaupala Lukova mama Mirjam Poterbin.