V torek začetek sezone pod klubskimi koši

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

V torek, 17. septembra, se bo v Športni dvorani Podčetrtek odvijal tradicionalni, že šestnajsti, Superpokal Slovenije v katerem se bosta pomerili ekipi Koper Primorske in Hopsov s Polzele. Obračun se bo v Podčetrtku začel ob 20. uri, z neposrednim prenosom na Šport TV.

Košarkarski klub Terme Olimia Podčetrtek, ki bo v prihajajoči sezoni državnega prvenstva ponovno nastopal v najmočnejši konkurenci, bo v torek, 17. septembra, na Praznik slovenske košarke gostil tradicionalni začetek pod klubskimi koši. Za prvo lovoriko se bosta pomerila Koper Primorska, ki je v pretekli sezoni osvojila prvo tovrstno lovoriko v klubski zgodovini, ter Hopsi s Polzele, za katere pa bo to nasploh prvi nastop v Superpokalu.

Izjave trenerjev in igralcev pred Superpokalom

Jurica Golemac, trener Koper Primorske: 

“Veselimo se naše prve uradne tekme v novi tekmovalni sezoni. Dobro treniramo in se pripravljamo na začetek tekmovanj, med drugim tudi za tekmo Superpokala proti Hopsom, katero si seveda želimo zmagati in lovoriko še drugo leto zapored prinesti v Koper.”

Alen Hodžić, košarkar Koper Primorske:

“Bliža se prva uradna tekma, ki se jo z igralci že veselimo. Mi smo dobro pripravljeni in želimo si zmagati. Vabim vse navijače, da nas v čim večjem številu pridejo podpret v Podčetrtek.”

Boštjan Kuhar, trener Hopsov:

“Tekma Superpokala je za nas velika čast in mislim, da smo si jo z igrami v lanski sezoni tudi zaslužili. Treniramo dobro, vsi igralci so trenutno zdravi in brez poškodb. Lani je bila Primorska dobra, letos je to super Primorska, mi pa se kljub temu ne bomo predali in bomo poskušali biti dober nasprotnik ter mogoče tudi presenetiti.”

Miha Vašl, košarkar Hopsov: 

“Na Superpokalu se obeta zanimiv obračun, saj bo za obe ekipi to prva uradna tekma v novi tekmovalni sezoni. Mi se je že veselimo in upam, da nas bodo navijači podprli v čim večjem številu.”

POVEZAVA NA VIDEO IZJAVI TRENERJEV

V dresu brezplačno na tekmo Superpokala

Vstopnice za Superpokal so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima. Cena vstopnice za odrasle je 6 €, za otroke od 6. do 14. leta starosti pa 3 €. V kolikor se boste v športno dvorano Podčetrtek odpravili v košarkarskem dresu slovenske reprezentance ali kluba boste vstopnico, s katero si boste lahko ogledali obe tekmi, prejeli brezplačno.

Še pred obračunom Superpokala se bo svojim navijačem predstavil tudi novi prvoligaš iz Podčetrtka. V pripravljalni tekmi in ponovitvi lanskega finala 2. SKL, ob 17. uri, bodo košarkarjem Terme Olimia na drugi strani igrišča stali igralci Celja.

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC