V Stožicah danes NBA spektakel!

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

Slovensko podjetje bo v soboto, 28. septembra snemalo košarkarsko tekmo po pravilih lige NBA, kjer bodo nastopili ameriški košarkarji in igralci prve slovenske lige. Snemalno popoldne bo v znamenju atraktivne igre in številnih nagradnih iger, saj bo na voljo več kot tisoč nagrad. Dvorana v Stožicah je le nekaj ur po izjemnem polfinalnem nastopu slovenskih odbojkarjev dobila novo podobo, vključno z vsemi tehničnimi popravki, ki sledijo pravilom košarkarskih tekem v ligi NBA. Vzporedni program bo vodil Blaž Babič, nastopil pa bo tudi slovenski reper Trkaj.

Zaradi specifičnih pravil, ki jih od snemalne ekipe zahteva svetovni trg, je vstop omogočen le polnoletnim košarkarskim navdušencem, in sicer od 13. ure dalje. Košarkarska tekma, polna atraktivnih potez, je namenjena za potrebe ene od svetovih spletnih knjižnic. Vsebina se kasneje lahko pojavi praktično v vseh medijih, ki bodo potrebovali tovrstne posnetke, tako video kot tudi fotografije.

Parkiranje:
Parkiranje je brezplačno. Ker bo na stadionu v Stožicah potekal istočasno nogometni derbi Olimpija Ljubljana – NK Maribor, smo zaradi vaše varnosti in varnosti vaših avtomobilov za brezplačno parkiranje poskrbeli na parkirišču Žale 2, od koder vas bodo avtobusi prepeljali direktno pred vhod v Areno Stožice. Glejte priponko. Parkirišče in postajališče pred Areno sta označena z zeleno oznako, prav tako vhod B0 s puščico. Avtobusi bodo vozili na 10 min (od 13:45 dalje), postajališče na parkirišču bo označeno s tablo “snemanje”, prav tako vas bosta na postajališče usmerjala 2 varnostnika. Na enak način se vrnete nazaj na parkirišče Žale 2 po dogodku.

Hrana in pijača:
Na dogodek bo dovoljen vnos brezalkoholnih pijač in hrane, vendar velja na tovrstnih snemanjih politika “brez logotipov”. Prosimo vas, da odstranite reklamno etiketo, če le ta presega 3cm2. Sicer smo vam priskrbeli zadostno število plastenk z vodo brez etiket, ki so vam v dvorani na voljo brezplačno!

Oblačila:
Politika “brez logotipov” velja tudi za oblačila. V kolikor lahko, vas prosimo, da izberete oblačila, kjer logotipi ne presegajo velikosti 3 cm2.

 

Snemanje bo potekalo od 14. do predvidoma 18. ure.

Vabilo velja za se košarkarske in športne navdušence v Sloveniji.