V SPOMIN: Turnir za Filipa Štembergerja

Rubrika: Nižje slovenske lige

Več kot leto in pol je že, od kar je umrl nekdanji košarkar in košarkarski sodnik ter vodja ŠD Fenomeni Filip Štemberger (1979 – 2013), ki je bil znan tudi kot kapetan ekipe Bwin, ki je jeseni 2011 postala evropski prvak v ulični košarki. Štemberger je bil eden od vodij rekreativne lige v Ljubljani.

0209_stemberger_00

Njemu v spomin bodo v soboto, 20.9., ob 11. uri v Ljubljani na Filipovem igrišču organizirali memorialni turnir. Turnir se bo igral po pravilih ulične košarke, sistem tekmovanja je na izpadanje, prvi krog pa bo imel še repasaž. Po odigranem turnirju bo organiziran tudi piknik, ki je za udeležence turnirja brezplačen.

Tekme se bodo odvijale na dveh igriščih istočasno, začetek prve tekme bo ob 11:00 h, konec tekmovanja pa je predviden ob 18:00 h.

PRIJAVNINE ZA TURNIR NI. 

Prijave sprejemamo na e-mail: klara.novak1992@gmail.com, ali na tel.št. 040 850 596
– število ekip je omejeno (14)
– za posameznike, ki ne želijo sodelovati na turnirju, bi se pa v spomin Filipu Štembergerju udeležili samo piknika, bo pogostitev tudi brezplačna.

»V SPOMIN NA NAŠEGA SOIGRALCA, SODELAVCA IN PRIJATELJA, FILIPA ŠTEMBERGERJA, SE TURNIRJA UDELEŽIMO V ČIM VEČJEM ŠTEVILU!« še zapišejo organizatorji.