V soboto v Grosupljem za dober namen za 4-letnega Florjana, ki rabi pomoč!

Rubrika: Nižje slovenske lige
To soboto bo ob 16. 00 v dvorani Brinje tekma 12. kroga 3. SKL proti Hrastniku, sporočajo iz KK Grosuplje!
Tekma pa bo imela prav poseben pomen, saj bomo na tekmi zbirali donacije za 4-letnega Florijana, ki je bil diagnosticiran z angelmanovim sindromom. Vsa zbrana sredstva bodo šla v sklad za kritje stroškov terapij, ki jih deček potrebuje za napredek v razvoju.

Kako lahko pomagate?Preprosto, pridete na tekmo, ob vstopu prostovoljno donirate željeni znesek, uživate v dobri košarki, zraven pa kaj pojeste in popijete 😀👍 Celoten izkupiček pa bo šel v sklad za pomoč malemu Florijanu.

“Dolgo smo čakali trenutek, ko lahko organiziramo takšno akcijo. Kdor pozna zgodbo našega kluba zadnjih 5 let ve, da sobotni dogodek predstavlja nekakšno katarzo. Ampak več o tem kdaj drugič. V soboto je čas za, skladno z božičnim duhom, ljubezen, veselje in sodelovanje. Želimo, da tekmo obišče čim več ljudi iz lokalnega okolja in širše, in skupaj pomagamo nasmejanemu malčku. Mi bomo poskrbeli za dobro košarko, glasbo, hrano in pijačo, vi pa nam pomagajte poskrbeti za Florijana. Vesele in srečne praznike vsej slovenski košarkarski družini!” je ob tej priliki povedal Peter Hojč iz KK Grosuplje.

Donacije so do sedaj že obljubili:
🏀❤️upravni odbor KK Grosuplje
🏀❤️članska ekipa KK Grosuplje
🏀💚navijaška skupina Green Army Grosuplje
🏀❤️KK Grosuplje pa bo za vsak zadeti met za 3 točke domače ekipe v sklad doniral dodatnih 30€
🏐❤️naši prijatelji Odbojkarsko Društvo Flip-flop pa bodo za vsak zadeti met za 3 točke gostujoče ekipe v sklad donirali 30€
Ljubitelj košarke, športniki, Grosupeljčani, v božičnem času, času ljubezni, sodelovanja in spoštovanja, stopimo skupaj in napolnimo dvorano Brinje!!!👍💪