V Podčetrtku imenovali trenerja, kapetan ostaja

Rubrika: Liga Nova KBM

Davor Brečko bo tudi v prihodnji sezoni trener košarkarjev Podčetrtka. Hrastničan je člansko moštvo Podčetrtka prevzel pred sezono 2018/2019, v zadnjih štirih sezonah je s Podčetrtani enkrat igral v polfinalu, trikrat pa v četrtfinalu državnega prvenstva,“ so zapisali pri TV Celje, kjer je Brečko minule dni gostoval.

Tudi kapetan

„V tem tednu smo se dogovorili za sodelovanje, ekipo bomo še pomladili. V tem hipu se dogovarjamo okoli tega. Ključno pa je, da je sodelovanje s klubom podaljšal kapetan Simo Atanačkovič,“ je dodal Brečko, ki kontinuirano dela dober posel v Obsotelju.

V letošnjem letu je ekipa po rednem delu sezone dosegla končno peto mesto, kar je izenačitev najboljšega rezultata iz sezone 2021/2022. Ekipa je bila v primerjavi s preteklim letom dodobra pomlajena in je zato ta rezultat še toliko bolj vreden, saj je bila povprečna starost ekipe med najnižjimi v ligi.

„Ponosni smo na dosežen rezultat in že zremo z načrti za naslednjo sezono. Ob koncu bi se radi zahvalili našemu generalnemu sponzorju Terme Olimia d.d. in občini Podčetrtek, brez katerih se košarka v našem malem kraju zagotovo ne bi mogla igrati na tako visokem nivoju. Hvala tudi vsem ostalim sponzorjem in podpornikom našega kluba. Seveda pa se košarka igra zaradi navijačev. Hvala tudi vam za vsak obisk tekme, aplavz vzpodbude in pozitivno energijo s tribun,“ so ob koncu sezone zapisali v klubu iz Podčetrtka.