V Domžalah tudi nova plesna skupina

Rubrika: Liga Nova KBM

Za atraktivnost košarkarskih tekem v Domžalah bo skrbela nova plesno-navijaška skupina profesionalnih plesalk imenovana Sun Dancers. Ekipa 6 – 8 deklet bo za dobro vzdušje skrbela ves čas tekme.

0309_dancers_00

Novo plesno-navijaško skupino Sun Dancers sestavljajo vrhunske profesionalne plesalke različnih plesnih zvrsti, kot so balet, jazz, hip-hop in cheer dance. Nekatere izmed njih so tekmovale tudi v ritmični in športni gimnastiki. Novost je tudi to, da bodo plesalke skrbele za vzdušje ves čas, saj bodo nastopale pred tekmami, na tekmah pa bodo prisotne ob in na košarkarskem parketu. Tako bodo več v kontaktu z občinstvom, poleg tega pa bodo podeljevale tudi različne nagrade. Z energičnim plesom bodo navduševale gledalce tekem, skupaj s podporo iz tribun pa skrbele tudi za motivacijo ekipe Helios Suns.

Skrivnost, kdo so mična dekleta in kakšno koreografijo pripravljajo, bo razkrita na prvi domači tekmi, ki bo 15. oktobra v Hali Komunalnega Centra Domžale. Njihove dinamične in raznolike nastope bo mogoče spremljati na vsaki tekmi, ki jo bodo Helios Suns igrali v Domžalah.