V Dallasu ob Dončiću Dragić, Thomas ali Stephenson?

Rubrika: Liga NBA

V noči na petek so se iz ZDA spet razširile novice, da naj bi bil Goran Dragić blizu dogovora s Torontom o odkupu njegove pogodbe, s čimer bi postal prost igralec, javna skrivnost pa je, da si Goran v naslednji sezoni želi zaigrati skupaj z Luko Dončićem v Dallasu.

 

Dragić, ki je bil del paketa med Torontom in Miamijem, v katerem je v Miami prišel Kyle Lowry, se bo verjetno z odkupom pogodbe moral zadovoljiti s precej manjšim zneskom, kot ima pod veljavno pogodbo zagotovljenega. Del tega zneska bo seveda nadomestil z novo pogodbo, ki bi jo potencialno podpisal z Dallasom.

Ni pa Dragić edino orožje, s katerim želi Dallas Luki omogočiti dodatno pomoč na terenu, predvsem na poziciji organizacije igre.

Na trening je tako trenerski štab v preteklih dneh povabil tri NBA veterane, ki so trenutno še brez kluba – v Teksasu so se tako potili Isaiah Thomas, Lance Stephenson in Monta Ellis. Predvsem Thomas naj bi pustil odličen vtis, saj naj bi bil odlično pripravljen, s prdstavami na treningu so bili pri Dallasu zadovoljni tudi s Stephensonom.