V 8. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek 2014 slavil nastop Dragića na All Stars vikendu!

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Nagradne igre
.

Pomagaj izbrati NAJ košarkarski dogodek leta 2014 in osvoji nagrado – 7.krog!

V 8. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 ste izglasovali Gorana Dragića in njegov prvenec na All Stars vikendu, kjer se je pomeril v spretnostnem tekmovanju!

naj-kosarkarski-dogodek-leta-H1 (1)

 

Med vsemi, ki ste glasovali za NAJ dogodek 2. kroga, je žreb določil naslednje nagrajence, ki prejmejo:

majica Telemach
– Anica Jerič
– Jaka Pavlišič
majica Košarka.si

– Rok Mavrič
– Melanija Varga

slušalke SONY
– Rok Smuk Smuky

Čestitamo vsem nagrajencem in jih pozivamo, naj svoje podatke posredujejo v inbox Facebook profila Košarka, I like
Že sedaj pa lahko glasujete za nov par, ki se bo udaril v 3. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek.

9. KROG – NAJ košarkarski dogodek leta 2014

Preko Facebook aplikacije NAJ DOGODEK LETA na Facebook profilu Košarka, I like lahko vsak dan izberete zmagovalca posameznega kroga, s tem pa se potegujete tudi za praktične dnevne nagrade – 2x Telemach majica, 2x majica Košarka.si in 1x slušalke Sony. V finalu bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali nagrajenca, ki bo prejel glavno nagrado – košarkarsko žogo s podpisom Gorana Dragića.


naj dogodek kosarka 2014 (5) (2)

ZDA svetovni prvak 2014  
VS. 
Goran Dragić postane igralec tedna v ligi NBA

 

V 9. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014, se bosta pomerila zmagovalca 1. in 2. kroga.  ZDA so v 1. krogu z 86% glasov premagale KK Krka in njihovo osvojitev pokala SPAR. V 2. krogu pa je Goran Dragić s kar 100% glasov v svojo prid izločil študente iz Connecticuta in njihov naslov prvaka NCAA. Tudi tokrat si lahko preberete kratek opis tokratnih nasprotnikov, nato pa je na vas, da preko aplikacije NAJ DOGODEK LETA glasujete za dogodek, ki je po vašem mnenju bolj zaznamoval košarkarsko dogajanje v preteklem letu. Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli praktične nagrade.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-A (1)

ZDA svetovni prvak 2014

 

Košarkarji ZDA so na svetovnem prvenstvu v Španiji v finalu s 129:92 premagali Srbijo in pričakovano osvojili naslov svetovnih prvakov. To je bil za košarkarje ZDA že peti svetovni naslov.
Pri reprezentanci ZDA, ki je prvenstvo osvojila brez večjih težav, saj so nasprotnike premagovali z visokimi razlikami, je najbolj izstopal Kyrie Irving, ki je bil izbran tudi za najkoristnejšega igralca (MVP) prvenstva. Irvingu je v najboljši peterki prvenstva, poleg Srba Miloša Teodosića, Francoza Nicolasa Batuma inŠpanca Paua Gasola družbo delal še en američan – Kenneth Faried.

USA

(foto: fiba.com)

Goran Dragić postane igralec tedna v ligi NBA

 

Goran Dragić je osvojil naziv igralca tedna zahodne konference (27.1. – 2.2.), potem, ko je me 27.1. in 2.2. v povprečju dosegel 26,8 točk, 6 asistenc in 4 skoke na tekmo in Sunse popeljal do štirih zmag. Pri tem je bil tudi zelo učinkovit, saj je imel 63,9 % met za dve točki in 69,2 % met za tri točke. Dragić je s tem tudi izenačil svoj takratni rekord štirih zaporednih tekem z doseženimi 20 ali več točkami.
To je bil Dragićev drugi naziv igralca tedna, saj si je prvega zaslužil že leta 2012 kot igralec Houstona.

dragic

(foto: brightsiteofthesun.com)

LOGO