V 7. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek 2014 slavil povratnik James!

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Nagradne igre
.

Pomagaj izbrati NAJ košarkarski dogodek leta 2014 in osvoji nagrado – 7.krog!

V 7. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 ste v boju med kraljem Jamesom  in Macabijem več glasov namenili novemu staremu članu Clevelenda.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-G (1)

 

Med vsemi, ki ste glasovali za NAJ dogodek 2. kroga, je žreb določil naslednje nagrajence, ki prejmejo:

majica Telemach
– Rok Smuk Smuky
– Mojca Breskvar

majica Košarka.si
– Leon Mori
– Maja Vatovec

slušalke SONY
– Peter Škarja

Čestitamo vsem nagrajencem in jih pozivamo, naj svoje podatke posredujejo v inbox Facebook profila Košarka, I like
Že sedaj pa lahko glasujete za nov par, ki se bo udaril v 3. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek.

8. KROG – NAJ košarkarski dogodek leta 2014

Preko Facebook aplikacije NAJ DOGODEK LETA na Facebook profilu Košarka, I like lahko vsak dan izberete zmagovalca posameznega kroga, s tem pa se potegujete tudi za praktične dnevne nagrade – 2x Telemach majica, 2x majica Košarka.si in 1x slušalke Sony. V finalu bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali nagrajenca, ki bo prejel glavno nagrado – košarkarsko žogo s podpisom Gorana Dragića.

naj dogodek kosarka 2014 (5) (2)

Goran Dragić se udeleži tekmovanja Skills Challenge, All Stars vikend  
VS. 
Zmaga Slovenije proti Litvi na Telemachovem turnirju v Stožicah

V 8. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014, se bosta pomerila Goran Dragić, ki se je prvič udeležil All Stars vikenda, na katerem je tekmoval v spretnostnem izzivu ter slovenska reprezentanca, kije na pripravljalnem Telemachovem turnirju na kolena spravila reprezentanco Litve. Mi smo vam pripravili kratek opis obeh dogodkov, na vas pa je da preko aplikacije NAJ DOGODEK LETA glasujete za dogodek, ki je po vašem mnenju bolj zaznamoval košarkarsko dogajanje v preteklem letu. Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli praktične nagrade.

Goran Dragić se udeleži tekmovanja Skills Challenge, All Stars Vikend  

Dragić se je na All Stars vikendu  pomeril v tekmovanju v košarkarskih spretnostih in skupaj z Reggijem Jacksonom izpadel po predtekmovanju. Dosegla sta čas 42,3 sekunde, kar je bil drugi čas predtekmovanja, a je bil dvojec Lillard-Burke, ki je kasneje tudi slavil naslov prvaka Taco Bell Skills Challengea, hitrejši. Dragić je tretji igralec Phoenix Sunsov, ki je tekmoval v temu tekmovanju,  pred njim pa sta barve moštva iz Arizone že predstavljala Stephon Marbury in Steve Nash. Slednji je bil v letih 2005 in 2010 tudi najspretnejši.

(vir: youtube.com)

Zmaga Slovenije proti Litvi na Telemachovem turnirju v Stožicah

Na zadnjem srečanju Telemachovega turnirja v Ljubljani je slovenska reprezentanca s 74:72 premagala Litvo in tako zasedla tretje mesto na turnirju. Kljub porazu je slavila Litva, s katero se je Slovenija nazadnje pomerila teden prej v Kaunasu. Takrat je slavila Litva, tudi na račun zelo “domačega” sojenja, na katerega so imeli v slovenskem taboru precej pripomb. V Stožicah se je odvila ravno obratna zgodba in Litovci so se nekajkrat pošteno hudovali, priznati moramo, da včasih tudi upravičeno. Selektorju Jonasu Kazlauskasu je tik pred koncem prvega polčasa celo tako prekipelo, da je hotel ekipo kar odpeljati s parketa, a so ga pomirili kar igralci, prislužil pa si je tehnično napako. To je bila tudi zadnja tekma pred odhodom naših fantov na SP v Španiji.

Slovenia -Lithuania, Telemach Cup, Ljubljana

(foto: KZS.si)

LOGO