V 6. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek 2014 slavila bratska naveza!

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Nagradne igre
.

Pomagaj izbrati NAJ košarkarski dogodek leta 2014 in osvoji nagrado – 7.krog!

V 6. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 ste v boju med Zoranom Dragićem  in KK Krka več glasov namenili slovenski bratski navezi v Arizoni.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-F1

 

Med vsemi, ki ste glasovali za NAJ dogodek 2. kroga, je žreb določil naslednje nagrajence, ki prejmejo:

majica Telemach
– Nal Dobnikar
– Miha Lipicar

majica Košarka.si
– Matic Slapšak
– Blaž Bernik

slušalke SONY
– Miha Jeroncic

Čestitamo vsem nagrajencem in jih pozivamo, naj svoje podatke posredujejo v inbox Facebook profila Košarka, I like
Že sedaj pa lahko glasujete za nov par, ki se bo udaril v 3. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek.

6. KROG – NAJ košarkarski dogodek leta 2014

Preko Facebook aplikacije NAJ DOGODEK LETA na Facebook profilu Košarka, I like lahko vsak dan izberete zmagovalca posameznega kroga, s tem pa se potegujete tudi za praktične dnevne nagrade – 2x Telemach majica, 2x majica Košarka.si in 1x slušalke Sony. V finalu bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali nagrajenca, ki bo prejel glavno nagrado – košarkarsko žogo s podpisom Gorana Dragića.

naj dogodek kosarka 2014 (5) (2)

Macabi Electra Tel Aviv prvak Eurolige 2013/14   
VS. 
LeBron James se vrne v Cleveland Cavaliers

V 7. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014, se bosta pomerila izraelski Macabi, ki si je v prejšnji sezoni pokoril celotno Evropo in LeBron James, ki se je po igranju v Miamiu vrnil v Cleveland. Mi smo vam pripravili kratek opis obeh dogodkov, na vas pa je da preko aplikacije NAJ DOGODEK LETA glasujete za dogodek, ki je po vašem mnenju bolj zaznamoval košarkarsko dogajanje v preteklem letu. Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli praktične nagrade.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-G (1)

KLIKNI NA SLIKO IN GLASUJ!

Macabi Electra Tel Aviv prvak Eurolige 2013/14

David Blatt je še enkrat v svojem stilu presenetil vse in osvojil najpomembnejšo lovoriko v svoji karieri, ki mu je nato prinesla naziv trenerja leta v Evroligi in bila bržkone ena ključnih pri angažmanu za Cleveland Cavalierse. Tudi tu je podiral mejnike in postal prvi evroligaški trener v Ligi NBA, s čimer bi si lahko prislužil tudi mesto v našem top10 izboru, a smo se odločili, da se mu bolj posvetimo pri izjemnem uspehu izraelskega giganta. Slednji je na zaključni turnir prišel v vlogi “outsiderja”, če se tako sploh lahko izrazimo. Polfinale je sebi v prid obrnil v sami končnici, ko je nadoknadil zaostanek in s košem MVP-ja Tyresea Ricea tudi zmagal, v finalu pa je po podaljšku orožje položil še Real Madrid. Vsaj za nekaj časa je bilo to zadnje dejanje Bostončana Blatta v evropski košarki, kjer je pustil neizbrisen pečat.

macabi

(foto: euroleague.net)

 LeBron James se vrne v Cleveland Cavaliers

Zgodba v Miamiju se je klavrno končala. Lahko bi dejali – ne pet, ne štiri, ne tri, temveč “le” dva prstana je osvojila velika trojica in po visokem porazu v finalu 2014 je bilo hitro jasno, da obstoječi kader ne bo več konkurenčen za naslov. Potezo je potegnil prvi zvezdnik LeBron James, za katerega se je že dalj časa govorilo, da bi se kanil vrniti v domači Cleveland in se z naslovom ali dvema vpisati med nesmrtne. Tokrat je to storil na povsem drugačen način kot s kontroverzno “The Decision.” Brez televizijske oddaje v prime-timeu je obrazložitev poslal medijem in kar je najpomembneje – vse skupaj je delovalo precej bolj skromno in razumno. Hvalažen, da so mu navijači in privrženci odpustili, je obljubil, da bo storil vse, da naslov pripelje v Akron, kar pa bo, navkljub zvenečemu igralskemu kadru, vse prej kot lahko.

james

(foto: nba.com)

LOGO