V 5. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek 2014 Gogi odpihnil Cibono!

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Nagradne igre
.

Pomagaj izbrati NAJ košarkarski dogodek leta 2014 in osvoji nagrado – 6.krog!

V 4. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 ste v boju med Goranom Dragićem  in Cibono kar 100% glasov namenili našemu najboljšemu košarkarju, ki se je tako uvrstil v 1/4 finale izbora.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-E1

Med vsemi, ki ste glasovali za NAJ dogodek 2. kroga, je žreb določil naslednje nagrajence, ki prejmejo:

majica Telemach
– Jan Pavšič
– Janez Zbogar

majica Košarka.si
– Rok Razda Razdevšek
– Anja Leban

slušalke SONY
– Matic Mehlin

Čestitamo vsem nagrajencem in jih pozivamo, naj svoje podatke posredujejo v inbox Facebook profila Košarka, I like
Že sedaj pa lahko glasujete za nov par, ki se bo udaril v 3. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek.

6. KROG – NAJ košarkarski dogodek leta 2014

Preko Facebook aplikacije NAJ DOGODEK LETA na Facebook profilu Košarka, I like lahko vsak dan izberete zmagovalca posameznega kroga, s tem pa se potegujete tudi za praktične dnevne nagrade – 2x Telemach majica, 2x majica Košarka.si in 1x slušalke Sony. V finalu bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali nagrajenca, ki bo prejel glavno nagrado – košarkarsko žogo s podpisom Gorana Dragića.

naj dogodek kosarka 2014 (5) (2)

Zoran Dragić podpiše za Phoenix Suns      VS.      KK Krka državni prvak 2013/14

V 6. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014, se bosta pomerila Zoran Dragić, ki se je po koncu SP prvenstva v Španiji onkraj luže pridružil starejšemu bratu in košarkarji KK Krka, ki so stopili na vrh slovenske košarkarske lige. Mi smo vam pripravili kratek opis obeh dogodkov, na vas pa je da preko aplikacije NAJ DOGODEK LETA glasujete za dogodek, ki je po vašem mnenju bolj zaznamoval košarkarsko dogajanje v preteklem letu. Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli praktične nagrade.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-F

Klikni na sliko in glasuj!

Zoran Dragić podpiše za Phoenix Suns

V zgodnjih jutranjih urah 26. septembra je postalo jasno, da se bo Zoran Dragić v NBA moštvu Phoenix Suns pridružil dobro uveljavljenemu bratu Goranu in z njim tako tvoril prvo bratsko navezo v zgodovini slovenske košarka v ligi NBA. Zoran je tako postal 9. Slovenec v najmočnejši ligi na svetu po Marku Miliću, Rašu Nesteroviću, Benu Udrihu, Urošu Slokarju,Primožu Brezcu, Boštjanu Nachbarju, Saši Vujačiću in Goranu Dragiću. Sanje so se 25-letnemu Ljubljančanu tako uresničile, a zaenkrat le delno, kajti prave priložnosti za igro s strani trenerja Jeffa Hornaceka še ni dobil. Zoran svoje odločitev o selitvi onkraj luže ne obžaluje, zaveda se svojega položaja novinca v ligi in nestrpno čaka, da karseda dobro izkoristi vsako ponujeno minuto.

zoki

(foto: brightsideofthesun.com)

KK Krka državni prvak 2013/14

Mnogi so zaradi dominacije Novomeščanov v zadnjih letih državnega prvenstva morda pričakovali nekoliko lažje delo, a so se varovanci Aleksandra Džikića morali na koncu kar pošteno potruditi in odigrati pet tekem. Na zadnji, gostila jo je dvorana Leona Štuklja, so imeli gostje iz Ljubljane 2 minuti do konca zmago in prvenstvo praktično že v žepu, a jih je Džikić z agresivno obrambo ugnal v kozji rog in Dolenjci so se okitili s še petim zaporednim, skupno sedmim in prvim dvojnim naslovom, saj so poprej osvojili že pokal. Srbski strateg na novomeški klopi je tako svojo avtoriteto okrepil z novo “kanto”, poleg klopi, kjer v domači dvorani sedi Krka, pa je napisal letnice in državnih naslovov in dodal: “The saga continues.” Sodeč po letošnjih medsebojnih dvobojih ji zares ni videti konca …

krka_prvaki

(foto: basket.krka.si)

LOGO