V 3. krogu 1/4 FINALA izbora za NAJ košarkarski dogodek 2014 je v bratskem obračunu slavil starejši od bratov Dragić.

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Nagradne igre
.

Pomagaj izbrati NAJ košarkarski dogodek leta 2014 in osvoji nagrado

V 3. krogu 1/4 finala izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 ste več glasov namenili Gogiju in njegovem nazivu Most Improved Player lige NBA v letu 2013/14. V polfinalu nas tako morda čaka dvoboj dveh Gogijevih uspehov!

naj-kosarkarski-dogodek-leta-C1 (2)

 

Med vsemi, ki ste glasovali za NAJ dogodek 2. kroga, je žreb določil naslednje nagrajence, ki prejmejo:

majica Telemach

– Sila Borut
– Matic Slapsak

majica Košarka.si

– Tubig GD
– Nik Vuksanović

slušalke SONY

– Teja Koprivšek

Čestitamo vsem nagrajencem in jih pozivamo, naj svoje podatke posredujejo v inbox Facebook profila Košarka, I like
Že sedaj pa lahko glasujete za nov par, ki se bo udaril v 3. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek.

 

12. KROG (1/4 finale) – NAJ košarkarski dogodek leta 2014

Preko Facebook aplikacije NAJ DOGODEK LETA na Facebook profilu Košarka, I like lahko vsak dan izberete zmagovalca posameznega kroga, s tem pa se potegujete tudi za praktične dnevne nagrade – 2x Telemach majica, 2x majica Košarka.si in 1x slušalke Sony. V finalu bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali nagrajenca, ki bo prejel glavno nagrado – košarkarsko žogo s podpisom Gorana Dragića.

naj dogodek kosarka 2014 četrt finale

LeBron James se vrne v Cleveland Cavaliers
VS. 
Goran Dragić se udeleži tekmovanja Skills Challenge na All Stars vikendu

V 12. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 se bosta za zadnje mesto v polfinalu pomerila eden največjih zvezdnikov lige NBA (če ne celo prvi) “King James” in zagotovo prvi zvezdnik slovenske košarke Goran Dragić.  Moči bosta merila s ponovno vrnitvijo v Cleveland in z udeležbo na All Stars vikendu. Tudi tokrat si lahko preberete kratek opis tokratnih nasprotnikov, nato pa je na vas, da preko aplikacije NAJ DOGODEK LETA glasujete za dogodek, ki je po vašem mnenju bolj zaznamoval košarkarsko dogajanje v preteklem letu. Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli praktične nagrade sponzorjev izbora – ACS Sony in Telemach.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-D (2)

LeBron James se vrne v Cleveland Cavaliers

 

Zgodba v Miamiju se je klavrno končala, ne le za Jamesa, temveč za celotno moštvo. Lahko bi dejali – ne pet, ne štiri, ne tri, temveč “le” dva prstana je osvojila velika trojica in po visokem porazu v finalu 2014 je bilo hitro jasno, da obstoječi kader ne bo več konkurenčen za naslov. Potezo je potegnil prvi zvezdnik LeBron James, za katerega se je že dalj časa govorilo, da bi se kanil vrniti v domači Cleveland in se z naslovom ali dvema vpisati med nesmrtne. Cleveland z 22 zmagami in 20 porazi trenutno zaseda 5. mesto v vzhodni konferenci, medtem ko se Miami z 18 zmagami in 23 porazi nahaja dve mesti nižje na 7. mestu. LeBron, ki je prejšnjo sezono končal s povprečjem 27,1 točke, 6,9 skoka in 6.3 asistence na tekmo je v letošnji sezoni nekoliko manj uspešen, saj dosega 26 točke in 5,5 skoka na tekmo, je pa nekoliko dvignil odstotek asistenc, ki trenutno znaša 7,3 asistence na tekmo.

king

(foto: 1079ishot.com)

 

Goran Dragić se udeleži tekmovanja Skills Challenge na All Stars vikendu

Dragić se je na All Stars vikendu  pomeril v tekmovanju v košarkarskih spretnostih in skupaj z Reggijem Jacksonom izpadel po predtekmovanju. Dosegla sta čas 42,3 sekunde, kar je bil drugi čas predtekmovanja, a je bil dvojec Lillard-Burke, ki je kasneje tudi slavil naslov prvaka Taco Bell Skills Challengea, hitrejši. Dragić je tretji igralec Phoenix Sunsov, ki je tekmoval v temu tekmovanju,  pred njim pa sta barve moštva iz Arizone že predstavljala Stephon Marbury in Steve Nash.

(vir: youtube)

LOGO