V 4. krogu 1/4 FINALA izbora za NAJ košarkarski dogodek 2014 je slavil Goran Dragić!

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Nagradne igre
.

V zadnjem  1/4 finalnem krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 ste več glasov namenili Goranu Dragiću, ki se bo tako v 1/2 finalu pomeril kar sam s seboj oziroma bo v boj poslal svoja vrhunska dosežka lanskega leta.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-D2

Med vsemi, ki ste glasovali za NAJ dogodek 2. kroga, je žreb določil naslednje nagrajence, ki prejmejo:

majica Telemach
– Tubig GD
– Borut Sila

majica Košarka.si
– Nina Dolenc
– Maša Vraničar

slušalke SONY
– Dejan Florjančič

Čestitamo vsem nagrajencem in jih pozivamo, naj svoje podatke posredujejo v inbox Facebook profila Košarka, I like
Že sedaj pa lahko glasujete za nov par, ki se bo udaril v 3. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek.

13. KROG (1/4 finale) – NAJ košarkarski dogodek leta 2014

Preko Facebook aplikacije NAJ DOGODEK LETA na Facebook profilu Košarka, I like lahko vsak dan izberete zmagovalca posameznega kroga, s tem pa se potegujete tudi za praktične dnevne nagrade – 2x Telemach majica, 2x majica Košarka.si in 1x slušalke Sony. V finalu bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali nagrajenca, ki bo prejel glavno nagrado – košarkarsko žogo s podpisom Gorana Dragića.

naj dogodek kosarka 2014 četrt finale

Goran Dragić postane igralec tedna v ligi NBA

VS.

Uvrstitev Slovenije v 1/4 finale SP v Španiji

V 13. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 se bosta pomerila naša izbrana vrsta z izjemni dosežkom, ki ga je dosegla na svetovnem prvenstvu v Španiji in eden glavnih igralcev, ki je pripomogel k temu izjemnemu uspehu. Tudi tokrat si lahko preberete kratek opis tokratnih nasprotnikov, nato pa je na vas, da preko aplikacije NAJ DOGODEK LETA glasujete za dogodek, ki je po vašem mnenju bolj zaznamoval košarkarsko dogajanje v preteklem letu. Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli praktične nagrade sponzorjev izbora – ACS Sony in Telemach.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-POLFINALE-1 (2)

KLIKNI IN GLASUJ! 

Goran Dragić postane igralec tedna v ligi NBA

Goran Dragić je osvojil naziv igralca tedna zahodne konference (27.1. – 2.2.), potem, ko je me 27.1. in 2.2. v povprečju dosegel 26,8 točk, 6 asistenc in 4 skoke na tekmo in Sunse popeljal do štirih zmag. Pri tem je bil tudi zelo učinkovit, saj je imel 63,9 % met za dve točki in 69,2 % met za tri točke. Dragić je s tem tudi izenačil svoj takratni rekord štirih zaporednih tekem z doseženimi 20 ali več točkami.
To je bil Dragićev drugi naziv igralca tedna, saj si je prvega zaslužil že leta 2012 kot igralec Houstona.

182411459_grizzlies_suns_0380

(foto: nba.com)

Uvrstitev Slovenije v 1/4 finale SP v Španiji

Četa Jureta Zdovca se je do odločilne tekme v predtekmovalni skupini z Litvo prebila po načrtih – brez praske. Prvi dan so brez večjih problemov padli tudi nevarni Avstralci, na katere s(m)o opozarjali. Derbi z Litovci se je odvijal po pričakovanih notah – Slovenci so vseskozi vodili, dokler ni prišlo do nerazumnega padca, v katerem Goran Dragić in soigralci kar 10 minut niso našli poti v mrežico. Čeprav so baltski košarkarji odigrali vse prej kot dobro tekmo, so na koncu slavili s 67:64 in se tako vse do polfinala izognili favoriziranim Američanom, ki so korak poprej izločili ravno Slovenijo. Ob pogledu na slovenski kader, kjer je mesto edinega pravega centra zasedel debitant v reprezentanci Alen Omić,je sedmo mesto vsekakor optimalen rezultat, a bi z nekoliko bolje odigrano tekmo z Litvo le-ta lahko bil še precej boljši.

7d546ded8240

(foto: fiba.com)

LOGO