V 2. krogu 1/4 FINALA izbora za NAJ košarkarski dogodek 2014 je slavila slovenska reprezentanca!

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Nagradne igre
.

Pomagaj izbrati NAJ košarkarski dogodek leta 2014 in osvoji nagrado – 2.krog 1/4 finala!

V 1. krogu 1/4 finala izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 ste izglasovali slovensko reprezentanco in njeno uvrstitev v 1/4 finala SP v Španiji.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-B2 (1)

Med vsemi, ki ste glasovali za NAJ dogodek 2. kroga, je žreb določil naslednje nagrajence, ki prejmejo:

majica Telemach
– Jani Migi Magister
– Rok Razda Razdevšek

majica Košarka.si

– Mihael Mirtič
– Peter Škarja

slušalke SONY
– Matic Slapšak

Čestitamo vsem nagrajencem in jih pozivamo, naj svoje podatke posredujejo v inbox Facebook profila Košarka, I like
Že sedaj pa lahko glasujete za nov par, ki se bo udaril v 3. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek.

 

11. KROG (1/4 finale) – NAJ košarkarski dogodek leta 2014

Preko Facebook aplikacije NAJ DOGODEK LETA na Facebook profilu Košarka, I like lahko vsak dan izberete zmagovalca posameznega kroga, s tem pa se potegujete tudi za praktične dnevne nagrade – 2x Telemach majica, 2x majica Košarka.si in 1x slušalke Sony. V finalu bomo med vsemi sodelujočimi izžrebali nagrajenca, ki bo prejel glavno nagrado – košarkarsko žogo s podpisom Gorana Dragića.

 naj dogodek kosarka 2014 četrt finale

 

Goran Dragić – Most Improved Player lige NBA 2013/14
VS. 
Zoran Dragić podpiše za Phoenix Suns

V 11. krogu izbora za NAJ košarkarski dogodek leta 2014 smo prišli do bratskega spopada za napredovanje v pol finale. Pomerila se bosta namreč zmagovalca 5. in 6. kroga – Gogi z nazivom Most Improved Player lige NBA in Zoki s prestopom v Phoenix.  Tudi tokrat si lahko preberete kratek opis tokratnih nasprotnikov, nato pa je na vas, da preko aplikacije NAJ DOGODEK LETA glasujete za dogodek, ki je po vašem mnenju bolj zaznamoval košarkarsko dogajanje v preteklem letu. Med vsemi sodelujočimi bomo vsak dan izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli praktične nagrade sponzorjev izbora – ACS Sony in Telemach.

naj-kosarkarski-dogodek-leta-C (2)

KLIKNI IN GLASUJ!

 

Goran Dragić – Most Improved Player lige NBA 2013/14

Goran Dragič je v sezoni 2013/14 osvojil naziv Most Improved Player – naziv, ki ga podelijo košarkarju, ki v sezoni pokaže največji napredek v svoji igri. Dragić je na glasovanju, od skupno 1134 točk prejel kar 408 točk, ki jih podelijo športni novinarji iz ZDA in Kanade, medtem ko sta jih drugo in tretje uvrščena Lance Stephenson (Indiana Pacers) in Anthony Davis (New Orleans Pelicans) prejla 158 oziroma 155.

V spodnjem videu si poglejte posnetek iz podelitve in Gogijevo izjavo…

 

Zoran Dragić podpiše za Phoenix Suns

V zgodnjih jutranjih urah 26. septembra je postalo jasno, da se bo Zoran Dragić v NBA moštvu Phoenix Suns pridružil dobro uveljavljenemu bratu Goranu in z njim tako tvoril prvo bratsko navezo v zgodovini slovenske košarka v ligi NBA. Zoran je tako postal 9. Slovenec v najmočnejši ligi na svetu po Marku Miliću, Rašu Nesteroviću, Benu Udrihu, Urošu Slokarju,Primožu Brezcu, Boštjanu Nachbarju,Saši Vujačiću in Goranu Dragiću. Sanje so se 25-letnemu Ljubljančanu tako uresničile, a zaenkrat le delno, kajti prave priložnosti za igro s strani trenerja Jeffa Hornaceka še ni dobil, je pa Zoran odlično izkoristil nekaj manj kot tri minute igre proti Philadelphie, kje je dosegel 3 točke (koš in prosti met) in dodal še podajo bratu Goranu.

V spodnjem videu si lahko ogledate Zokijev plesni nastop ob predstavitvi novincev…

(vir: Phoenix Suns Twitter)

LOGO