URADNO: Barcelona se je zahvalila Seraphinu, Singletonu in Blažiču

v rubriki
Evroliga
s kategorijo
Novice
.

Ni več skrivnost, da je Jaka Blažič tik pred podpisom pogodbe s Cedevito Olimpijo. Zdaj so na uradnem Twitter računu FC Barcelone Lasse dokončno potrdili, da se od katalonskega velikana ob Blažiču poslavljata tudi tudi Kevin Seraphin in Chris Singleton.

Jaki Blažiču, Kevinu Seraphinu in Chrisu Singletonu ni skupno le to, da štejejo 29 let, temveč tudi to, da se pred pričetkom prihajajoče sezone poslavljajo od FC Barcelone Lasse. V klubu so na Twitterju objavili novico, v kateri se prav vsem trem košarkarjem zahvaljujejo za svojo predanost in profesionalizem v času, ko so nosili dres katalonskega ponosa.

Katalonci imajo ekipo za prihajajočo sezono že sestavljeno, poimensko pa zveni še precej bolje kot v pretekli sezoni. Že prej so pod pogodbo bili Kevin Pangos, Pau Ribas, Kyle Kuric, Adam Hanga, Pierre Oriola, Rolands Smits, Ante Tomić in Artem Pustovyi, pogodbo sta podaljšala Thomas Huertel in Victor Claver, moštvo pa so v tem prestopnem roku okrepili Cory Higins, Brandon Davies, Nikola Mirotić in Alex Abrines.