Twitter: Edo z legendo ter Olimpijina hierarhija

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Družbeni mediji, Podcast, Video
.

Tudi v preteklih dneh so bili košarkarji in klubi zelo aktivni na družbenih omrežjih, zato smo zbrali nekaj njihovih najbolj zanimivih objav. Preveri ali Shaq še vedno obvlada plesne korake, s katerima legendama sta se rokovala Edo Murić in Dirk Nowitzki, ter kdo je izrazil nezadovoljstvo nad sodniškimi ocenami v smučarskih skokih in prekinitvijo sodelovanja med RTV SLO in Ališičem…ter seveda še veliko več!

NBA

 

Gala večerja
Goran Dragić in soigralci so se v preteklih dneh udeležili gala večerje, ki jo je priredilo urarsko podjetje Hubolt. Igralci so se po Gogiju sodeč dobro zabavali…

Gogi na zabavi Hubolta

…Gogi pa ne zgleda dobro le na gala zabavah! Stilsko dovršen se bo pojavil tudi v novi številki revije Athletes Quarterly, v kateri bo objavljen Goranov intervju o njegovem popotovanju od Slovenije do lige NBA…

Gogi intervju Athletes Quarterly

…da pa gre starejšemu od bratov Dragić v ZDA res vse po kot po maslu, priča tudi spodnji posnetek. Ko ti pot s čela obriše igralec kova Dwyane Wade, potem veš da si v košarki dosegel veliko!

Kljub temu, da izgleda, da ima Wade novega “najboljšega prijatelja”, pa je v izjemno dobrem odnosu ostal tudi z nekdanjim soigralcem Jamesom!

Kako dobro pozna in se razume s prijatelji in soigralci kaže tudi spodnja slika, na kateri Wade predvideva o čem med počitkom sanja Michael Beasley :)

Wade razmišlja o sanjah_Michael Beasley

Slika z dedkom in lunapark

Beno Udrih je v preteklem tednu dobil izjemno sliko, na kateri je naslikan skupaj s svojim dedkom….

Beno slika z dedkom

…v službenem času pa se je z otroki zabaval v lunaparku.

  Tudi Shaq je bil zelo aktiven v preteklih dneh! Ko ni plesal…

…je za poljube izpolnjeval želje…

Shaq...poljubi me!
…prav tako pa je najavil nov projekt, glede katerega pa je trenutno še nekoliko skrivnosten. Je v nastajanju nov album?

Shaq napovedal nov projekt
Album kitarskega virtuoza Carolsa Santane pa ima v svoji zbirki zagotovo prvi zvezdnik Dallasa Dirk Nowitzki, ki ni zamudil priložnosti za kratek pogovor, ko si je Santana ogledal tekmo proti Oklahomi. Nowitzki prišel pozdravit Carlosa Santano
Pretekli teden pa si bo poleg Nowitzkega zapomnil tudi Kyrie Irving, ki je San Antoniu natresel kar 57 točk in s tem postavil osebni rekord.

Zveste oboževalce pa ima poleg Carlosa Santane tudi tudi Harden, zaradi katerega si brade puščajo tudi otroci in predstavnice nežnejšega spola ;) Harden navijači

EVROLIGA

  100 zmag med elito Evroliga je na svojem Twitter profilu ovekovečila 100. zmago Žalgirisa iz Kaunas, na klopi katerega sedi legendarni Šarūnas Jasikevičius.

Jubilejna 100 zmaga v Evroligi za Žalgiris Kaunas

M-V-P! Košarkarja Maccabija si čas krajšata z zanimivo igro, ki deluje na podoben način kot igra s kartami OSEL, le da v njej poraženec ni osel, temveč je zmagovalec MVP!

Ubijalec na parketu
Pri Evroligi so prav tako objavili zanimiv članek o Igorju Rakočeviću z naslovom “A killer on the court”. Do članka lahko dostopite z klikom na povezavo.

 

ABA LIGA

Jaka igralec tekme
Jaka Blažič blesti v dresu Crvene Zvezde, kar pri klubu tudi radi izpostavijo!

Jaka Blažič MVP
Okrasite trgovino!
Pri mestnem tekmecu Partizanu, so navijače pozvali, da z nalepkami okrasijo klubsko trgovino v dvorani Pionir :)

Partizan poziva
Klubska hierarhija
Vlada pri Olimpiji določena hierarhija ali zadeve delujejo po principu “kdo prej pride, prej leži”? :)

Olimpija pred tekmo z Ilievskim
Ne glede na hierarhijo, Olimpija zna pristopiti na pomoč vsem igralcem v Olimpijini družini. Tokrat so v dobrodelni namen podarili dva dresa, s katerimi so se zbirala sredstva za nekdanjega nogometaša Olimpije Zorana Ubavića.

Olimpija je prispevala dva dresa

SLOVENSKI KOŠARKARJI

Jaka Lakovič
Bivši reprezentančni kapetan je tudi strasten navijač naših skakalcev, zato ni čudno, da se je razburil nad ocenami sodnikov na tekmi v Oslu.

Jaka Lakovič kraja
Sani Bečirović
Sani se je na svojem profilu zahvalil nekdanjemu trenerju Aleksandru Džikiću za vse lepe besede, ki jih je ta na račun Sanija izrekel v podkastu pivotiranje. Celoten podkast lahko poslušate s klikom na povezavo.

Sani se zahvali Džikiću
Edo Murić
Edo je objavil sliko z Mišom Tumasom – navijaško legendo Partizana. Navdušenost je obojestranska!

Edo in Mišo
Boštjan Nachbar
Boki je bil tudi v preteklih dneh med vsemi slovenskimi košarkarji najbolj aktiven na Twitterju. Poleg čestitk Tomiću in Jakovu Faku, se je Boki spraševal, če obstaja kak individualni šport v katerem Slovenci nismo imeli prvaka…

Boki čestita Faku, Tomicu
…tudi tokrat je pokazal kako velik ljubitelj Formule 1 je….

Boki ljubitelj formule 1
…in da ceni vse svoje navijače….

Boki navijači rojstni dan
…vesel je bil primerjave z misijo Rosseta….

Boki kompliment
…z nami pa je delil tudi globoko misel!

Boki z rekom
SMILJAN PAVIĆ
Smiljan je v preteklem tednu postal MVP Lige Telemach, kar je tudi z ponosom delila na svojem Twitter računu…

Pavič ponosno
…kjer je tudi izrazil nezadovoljstvo nad prekinitvijo sodelovanja med RTV SLO in Miranom Ališičem.

Pavič Ališič