Trontelj namesto Majerja, na KZS-ju od januarja tudi Petrović

Rubrika: Mlajše selekcije

Z novo tekmovalno košarkarsko sezono bo vodenje tekmovanj pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije v rokah Gorazda Trontlja in Andreja Petrovića. Člani Izvršnega odbora KZS so na dopisni seji potrdili Trontljevo imenovanje na mesto komisarja članskih tekmovanj, medtem ko bo Petrović prevzel vodenje tekmovanj mlajših starostnih kategorij.

Gorazd Trontelj se je Košarkarski zvezi Slovenije pridružil aprila leta 2011, ko je prevzel vodenje tekmovanj mlajših starostnih kategorij. Na mestu komisarja članskih tekmovanj bo nasledil Borisa Majerja, ki je to funkcijo uspešno opravljal vse od tekmovalne sezone 2007/2008. Pred tem je Majer prav tako bdel nad tekmovanji mlajših kategorij, nadaljnje pa še ostaja član Registracijske in Tekmovalne komisije Košarkarske zveze Slovenije.

Andrej Petrović je sodelavec Košarkarske zveze Slovenije postal letošnjega januarja. V preteklih mesecih je podrobno spoznal ustroj delovanja Košarkarske zveze Slovenije in bo tako s svežimi idejami lahko še nadgradil tekmovanje mlajših starostnih kategorij. Petrović je bil hkrati imenovan tudi za člana Tekmovalne komisije, medtem ko se je Trontelj pridružil Registracijski komisiji KZS.

Člani Izvršnega odbora Košarkarske zveze Slovenije so na dopisni seji sprejeli tudi nekaj sprememb in dopolnitev Tekmovalnega pravilnika ter pravilnikov in propozicij košarke 3×3. Naslednja redna seja IO KZS se bo predvidoma odvila sredi junija.