Trener Dallasa že v Ljubljani pri Dončiću?

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

Za Luko Dončićem je naporna sezona. Čakamo le še konec sezone, da Ljubljančan dobi zasluženo nagrado za najboljšega novinca sezone. V teh dneh si Luka polni baterije v domačih krajih, ljubitelji košarke pa kar tekmujejo, kje bodo opazili 20-letnega planetarnega junaka. Eni so ga videli za volanom v Črnučah, malega fanta je osrečil na Petrolovi črpalki v Lukovici.

Luka si nabira moči in uživa, z enim očesom pa je verjetno tudi pri novi sezoni oz. vsaj načrtih, kaj bo moral narediti, da bo še boljši, predvsem pa da poskrbi za svoje telo. Da mu bo še služilo še “sto let”!

Trdo delo, trdo delo

Zato ne čudi, da mu je ob koncu rednega dela sezone njegov šef trener Dallasa Rick Carlisle dal jasno vedeti, da bo treba od aprila do avgusta kaj storiti zase. V Dallasu vedo, da imajo v svoji sredini asa, na katerega je treba paziti in ga tudi pravilno usmerjati. Take pavze, kot je letos, Luka v članski košarki še ni imel.

„To poletje bo zelo pomembno zanj. Treba je poiskati pravo ravnotežje med počitkom in trdim delom,“ je pred časom dejal Carlisle in napovedal, da prihaja v Slovenijo. Pa ne da ne bi Luki zaupal, ampak ker želi z Luko ohraniti stik, najboljše pa je to takrat, ko si z nekom izmenjaš misli iz oči v oči.

Kot poroča Facebook stran NCAA Basketball Slovenia, pa je trener Dallasa včeraj že priletel v Slovenijo!

Pričakovati pa je, da bo Luka v prihodnjih tednih našel čas tudi za slovenske medije, kot to vešče počne in zna Goran Dragić ali pa so v preteklosti znali ostali asi. Glede na to da se je Luka precej naučil od Gogija, ni razloga, da mu ne sledi tudi po tej plati.