Tone Corel in Parklji ogorčeni nad sodniki

Rubrika: Mlajše selekcije

Po tekmi mladincev med Grosupljem in ljubljanskimi Parklji so bili v taboru slednjih izjemno nezadovoljni z delilci pravice, o čemer so odkrito pisali na svoji spletni strani.

parkljiNa sami tekmi je hitro postalo jasno, da bodo Grosupeljčani visoko slavili, nato pa so – kot zapišejo pri Parkljih – na sceno stopili sodniki z enim samim ciljem: “To je ‘ukrasti’ iz klubske blagajne KK Parklji nekaj denarja. To sta seveda ob koncu tudi storila in en mali general, ki je trenutno samo polkovnik, je z dodelitvijo tehnične napake trenerju Parkljev, želel nekomu ponovno zlesti v anus, ter sebi obuditi upanje, da bo po činu morda napredoval, čeprav v tisti srenji nihče več resno ne računa na njegovo napredovanje.”

Parklji so v svojem zapisu natančno opisali eno izmed akcij, po kateri je njihov košarkar, kot menijo, povsem neupravičeno dobil nešportno osebno napako. Zaključili so z zapletom s sodnikom Dovčem, ki se je zgodil že po koncu tekme. Omenjeni delilec pravice naj bi želel prijaviti trenerja Parkljev, a tega ni storil, ker je Tone Corel glasovno in slikovno posnel celotno tekmo. ”

“Naš trener Tone Corel je po zaključenem postopku zaprosil sodnika Dovča (glasovno posneto), da naj v bodoče, ko bo še sodil tekme mladincem in kadetom Parkljev, ne hodi k našemu trenerju na rokovanje, ker se mu gabi rokovati s tistimi, ki lažejo in želijo biti nekakšni maščevalci,” zaključijo Parklji.