ŠTEVILKA DNEVA: Še ena slovenska reprezentanca na svetovno prvenstvo!

Rubrika: Mlajše selekcije

“A vam povemo še eno noro novico? Tudi reprezentanca fantov do 16 let se je 2 tekmi pred koncem FIBA Challenger evropskega prvenstva že uvrstila na SVETOVNO PRVENSTVO,” so upravičeno ponosni zapisali na Košarkarski zvezi Slovenije. Razlog pa vesel: kadeti so sledili kadetinjam in se uvrstili na svetovno prvenstvo! To je jasno po treh tekmah tekmovanja FIBA Challenger, kjer Slovenija po treh tekmah ne pozna poraza!

“Vse reprezentance, razen Srbije in Slovenije so namreč že zabeležile minimalno 2 poraza in tako našim fantom omogočile še en neverjeten uspeh! 👏 To poletje je pač naše. Ponosni smo lahko na prav vse reprezentance💚. Bravo SLOVENIJA!” so še dodali na Košarkarski zvezi Slovenije, katerih selekcije v tem poletju naravnost blestijo.

Člani so bili 4. na olimpijskih igrah, reprezentanca U20 je osvojila FIBA Challenger, takisto je uspelo ekipi U18. Pri dekletih so kadetinje in mladinke postale zmagovalke turnirja. Kadeti in kadetinje potujejo na svetovno prvenstvo. To je resnično naše poletje!

Čestitke in hvala igralkam, igralcem in trenerjem, čestitke in hvala vsem klubom, čestitke in hvala vsem trenerjem in staršem!