Srbija igra za Lakovičevega trenerja in prijatelja

Rubrika: SP Španija 2014

Srđan Šarić je strokovnjak za telesno pripravo, ki sodeluje s srbsko izbrano vrsto, a ga je letos bolezen prikovala na posteljo, kjer se z zahrbtno boleznijo bori za življenje. Šariću, s katerim se na nove izzive vsakoletno pripravlja tudi dolgoletni slovenski reprezentant Jaka Lakovič, srbski reprezentanti pošiljajo pozitivno energijo in mu posvečajo zmage.

srdjan_saric
Šarić, z njim tesno sodeluje in prijateljuje tudi Jaka Lakovič, je eden najboljših v svojem poslu

“Cela ekipa pozdravlja našega kondicijskega trenerja Srđana Šarića. Igramo zanj in ob tem priložnosti ga pozivamo, da se ne preda. To je tudi njegov uspeh, čeprav ga ni z nami,” je za mondo.rs dejal reprezentančni center Miroslav Raduljica in dodal: “Je velik borec. Pošiljamo mu pozitivno energijo.”

Tudi selektor Aleksandar Djordjević je po treh zmagah v izločilnih dvobojih večkrat izpostavil izjemno fizično pripravo svojih varovancev, za katero je v prvi vrsti odgovoren prav Šarić: “Spomnite se tekem v Granadi – proti Brazilcem in vsem ostalim, pa zdaj teh v Madridu. Velika zahvala za to gre Srđanu Šariću in ostalim ljudem v strokovnem štabu.” 

 

foto: youtube