Šporar korak do vrnitve v Laško

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

V prvoligašu Zlatorogu je ostalo še edino izpraznjeno mesto v Ligi Nova KBM. Sosedje v Šentjurju so za trenerja vzeli Sašo Dončića, Rogaška naj bi zadržala Damjana Novakoviča, na Polzeli ni bilo dileme. V Laškem je do nedavnega deloval Američan Chris Thomas, ki je z igralskim kadrom in proračunom naredil dobro sezono, potem pa nov izziv našel na Japonskem.


Laščani so vmes dobili novo upravo, za predsednika pa imenovali Bojana Špilerja. Le ta pospešeno išče trenerja, ki bi poskrbel, da Laščani ostanejo prvoligaš, predvsem pa da bi v mestu ob Savinji spet začeli z jasno produkcijo, po kateri so bili svoj čas Laščani že znani.

Zato ne preseneča podatek, da je blizu vrnitve v Laško prav Miloš Šporar, ki je nazadnje deloval v Avstriji, na Poljskem in Madžarskem. V Laškem je že pustil globok pečat, nenazadnje je bil poleg, ko sta se v Laškem kalila Jusuf Nurkić in Alen Omić. Šporar je bil v Laškem vodja mladinskega pogona in članske vrste, zato okolje dobro pozna, kar bi bil ob strokovnem znanju in volji do dela lahko velik plus.