“Smo pošten klub s poštenimi ljudmi!”

Rubrika: Pokal Spar

„Zadovoljen in srečen sem, ker smo prišli do tega rezultata. Čestitke celi ekipi, vsakemu posamezniku in članu Sixta Primorske. Trdo delo, ki ga kažemo, se obrestuje. Resnično sem presrečen!“ 36-letni Nebojša Joksimovič ni skrival navdušenja po zmagi v finalu pokala Spar. „To je nov klub. Od lani se postavljajo temelji za svetlo prihodnost. Upam, da se bo to poznalo tudi v naslednjih sezonah. Za tako mlad klub, kot smo, je to velik rezultat in velik dosežek,“ si Joksa želi, da bi ta pokal dal vsem dodatnih moči.

Brez pritiska ne gre

„Vsak finale prinese pritisk. Ali to želiš ali pa ne. Občutki so močni. Pričakovanja pred finalom so vedno velika. Dejansko si košarkarji želimo igrati pod takim pritiskom in dosegati čimboljše rezultate,“ se nad pritiskom Nebojša ne pritožuje, saj mu je jasno, da je to del službe.

Ne komentira

„Smo pošten klub s poštenimi ljudmi, ki se trudijo zagotoviti resnično dobre pogoje. Zato je treba treba biti hvaležen, da to obstaja. Govorice ostalih, da si lahko kupimo karkoli, pa ne bi komentiral. Nismo mi nek evroligaški klub, ki bi imel nevem kakšen proračun. Smo klub, ki z relativno normalnimi sredstvi deluje dobro,“ pa odgovarja vsem, ki so klub iz Kopra označili za sredino, ki si lahko kupi kar si želi.