Slovo Bojana, ki je bil pri Krki zadolžen (tudi) za rezanje mrežic

v rubriki
Liga Nova KBM
s kategorijo
Novice
.

V igralski pokoj odhaja še en naš nekdanji košarkar Krke. Bojan Krivec (1987) se je po uspešnih sezonah v dresu KK Žoltasti Troti odločil, da konča svojo kariero.

Bojan je svojo košarkarsko kariero začel v našemu klubu, še ne 18-leten pa je v članski selekciji debitiral v sezoni 2004/05. V Krki je igral sprva osem sezon ter v tem času z njo osvojil naslov zmagovalca pokala Eurochallenge (2011), tri naslove državnega prvaka (2010, 2011 in 2012) in dva naslova zmagovalca slovenskega superpokala (2010 in 2011). Leta 2011 je igral na zaključnem turnirju ABA lige.

V sezonah 2012/2013 je igral za Kvarner z Reke, s katerim se je v hrvaškem prvenstvu pod vodstvom Vladimirja Anzulovića dvakrat uvrsti v ligo za prvaka. Februarja 2015 se je vrnil v Krko, tisto sezono 2014/2015 pa je začel v Mariboru. Za tem je igral še Vzajemci Lastovka, nazadnje pa uspešno v KK Žoltasti Troti.

 

View this post on Instagram

 

Takole je @bokikrivec13 dosegel zadnji dve tocki za naso Krko v finaku pokala EuroChallenge, za prvo evropsko lovoriko, 1.5. 2011 je bilo, slavili smo 83:77 proti @lokobasket Danes pa Bojan koncuje svojo pot pod kosi ℹ Bojan je svojo košarkarsko kariero začel v našemu klubu, še ne 18-leten pa je v članski selekciji debitiral v sezoni 2004/05. V Krki je igral sprva osem sezon ter v tem času z njo osvojil naslov zmagovalca pokala Eurochallenge (2011), tri naslove državnega prvaka (2010, 2011 in 2012) in dva naslova zmagovalca slovenskega superpokala (2010 in 2011). Leta 2011 je igral na zaključnem turnirju ABA lige. ℹ V sezonah 2012/2013 je igral za Kvarner z Reke, s katerim se je v hrvaškem prvenstvu pod vodstvom Vladimirja Anzulovića dvakrat uvrsti v ligo za prvaka. Februarja 2015 se je vrnil v Krko, tisto sezono 2014/2015 pa je začel v Mariboru. Za tem je igral še Vzajemci Lastovka, nazadnje pa uspešno v KK Žoltasti Troti. . . Bojan, hvala za vse! Predvsem pa za iskren in fair odnos, do dela in ekipe ter našega kluba! Dobrodošel na naših tekmah. Te bomo veseli. #MiSmoKrka

A post shared by BC Krka (@bckrka) on

“Bojan, hvala za vse! Predvsem pa za iskren in fair odnos, do dela in ekipe ter našega kluba! Dobrodošel na naših tekmah. Te bomo veseli,” so še zapisali pri KK Krka, kjer je bil Bojan praviloma zadolžen za rezanje mrežic ob proslavi naslovov.

 

View this post on Instagram

 

BOJAN KRIVEC ODSLEJ KOLESAR, TROTOVSKA 13-ICA »POD STROP« Vsekakor je za naš napredek zaslužen celoten panj, a eno ime, en Trot, je pred petimi leti, še v 4. ligi, dodal izkušnje, znanje in elan, ki nas je izstrelil in ponesel do danes. To je kapetan Bojan Krivec. Bojan letos zaključuje svojo košarkarsko pot. Njegova rumena 13ica bo ostala v predalu. Ponosni smo na njegove dosežke, Bojan je sinonim za novomeški košarkarski uspeh že od malega, zadnjih pet let pa bil eden ključnih oseb neverjetne poti navzgor, ko je kot vodja na parketu risal Trotovsko pot od novomeške rekreativne lige do vrha 2. slovenske lige! Bojan, iskrena hvala za tvojo človeško in košarkarsko iskrenost in predanost. Hvala za tvojo vero v našo idejo in željo utrditi takšno košarko v širšem športnem prostoru. Uspelo nam je, skupaj smo si izborili pozicijo, ki zahteva od nas še več energije, vložiti še več znanja in nadalje slediti Rumeni ideji. To je točno to, kar smo si želeli. To smo od tebe tudi pričakovali. Hvala! Troti v čebeljem svetu morda niso visokoleteči, ampak mi, košarkarski Troti, smo s teboj dobili zalet in vemo, da bomo leteli dolgo in daleč. Krivi, naša zlato-rumena 13ica, želimo ti vso srečo in mir v »normalnem lajfu«, na Livadi pa te ob igrišču vedno čaka VIP mesto. Le bolj mirno spremljaj, kot si to večinoma počel s klopi… je dobro za zdravje Za vse navijače in podpornike Trotov, pa za konec seveda tudi Bojanove besede in misli: »Z veseljem in ponosom sem vsa ta leta nosil rumeni dres, v katerem sem doživel same lepe trenutke. Tudi kar se tiče uspehov lahko rečem, da smo presegli svoje, kot tudi klubske načrte, saj smo zelo hitro prišli iz 4. v 2. ligo! Nepozabne tekme, druženja, seveda ne smem pozabiti na svojo nervozo na tekmah in treningih, ki so jo prav vsi ‘OBOŽEVALI’! Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil Luki Mittagu, ki me je v trotovsko zgodbo povabil in tudi vsem v klubu, ki so tako ali drugače prispevali k temu, da smo KK ŽOLTASTI TROTI postavili na košarkarski zemljevid Slovenije! VOLI VAS KRIVI!«

A post shared by KK Žoltasti Troti (@zoltasti_troti) on