Slovenski prvoligaš imenoval športnega direktorja in trenerja

Rubrika: Liga Nova KBM

V KK Podčetrtek Terme Olimia so zavihali rokave in v tednu rešili nekaj ključnih kadrovskih potez. V klubu še vedno ostaja trener Davor Brečko, ki se je v lanski sezoni podpisal pod najuspešnejšo sezono v zgodovini kluba. Vmes se je sicer preselil v Šentjur za nekaj dni, da bi na koncu pristal v Podčetrtku.

V ekipi ostajata 36-letni Sandi Čebular, ki je bil zadnji dve sezoni nepogrešljiv člen ekipe in eden najzaslužnejših za dosežene uspehe. V lanski sezoni je bil s 16,6 točke peti strelec rednega dela sezone, odlične predstave pa je nadaljeval tudi v zaključku prvenstva, kjer je svoje povprečje dvignil na 17,5 točke in bil s tem prvi strelec končnice. „Ker pa ima Sandi za sabo izjemno bogato igralsko kariero smo naše sodelovanje še nadgradili in bo v bodoči sezoni v Podčetrtškem klubu opravljal tudi delo športnega direktorja,“ so obelodanili v Obsotelju.

„Simota seveda ni potrebno posebej predstavljati, saj bo to že njegova štirinajsta sezona na slovenskem prvoligaškem parketu. Sezona kariere mu je uspela ravno lansko sezono, kjer je bil s povprečno 17,3 točke drugi strelec državnega prvenstva, hkrati pa je bil s 6,3 skoki tudi naš prvi skakalec ekipe. Kot pravi rek, kar deluje dobro, ne menjaj – zato Simo ostaja še tretjo sezono v dresu Podčetrtka,“ pa so pospremili dejstvo, da bo v klubu ostal tudi 32-letni Simo Atanackovič.