Sanijeva košarkarska šola z novimi prostori (FOTO)

Rubrika: Mlajše selekcije

Košarkarska šola Sani Bečirović je od današnjega dne tudi uradno bogatejša za nove prostore. Na Kardeljevi cesti 90, v Mariboru bo odslej novo domovanje Košarkarske šole Sani. V sodelovanju s podjetjem Merus, ki je šoli odstopil prostore, so se danes tako uradno odprle nove pisarne in showroom. V predstavitvenem prostoru se predstavljata sponzorja PEAK in SKLZ. Obiskovalci tako tukaj najdejo vse kar se tiče košarke, športnih oblačil, obutev in raznih pripomočkov za trening, pripravo na tekmovanja in prosti čas.

Nove prostore je v odsotnosti Sanija otvoril njegov oče, trener in selektor Memi Bečirović. Vse zbrane je pozdravil in vsem skupaj zaželel, da bi tudi v prihodnje čim bolje sodelovali. “Košarkarska šola iz leta v leto raste. Res moram pohvaliti vse, ki se trudijo, da gre Košarkarska šola Sani v smer kot gre. Ponosen sem na vse skupaj. Želim si, da bi novi prostori prinesli še dodatno energijo, motivacijo in prostor, ki bi bil namenjen vsem nam in vam, košarkarjem in obiskovalcem.”

Da košarkarska šola raste pričajo številni projekti, lastne lige, ki jih košarkarska šola organizira, vsako leto vse več otrok, uradna maskota šole – Saniboy, sodelovanje z evroligašem Cedevito … V košarkarski šoli Sani pa obljubljajo, da se tukaj ne bodo ustavljali. “Gremo korak po koraku. Vsi skupaj se učimo iz dneva v dan in iz leta v leto. Zavedamo se, da imamo še veliko rezerv in se učimo na napakah. Novi prostori so naš novi korak. Pisarne so prostor, ki smo ga potrebovali za nemoteno delo. Showroom oziroma predstavitveni prostor je nato kar sam od sebe zrasel zraven. Vsem košarkarjem in športnim navdušencem s pomočjo znamke Peak in Sklz nudimo vse kar se tiče košarke, športa in prostega časa. Vsak najde tukaj nekaj zase. Tukaj se seveda ne bomo ustavili. Čaka nas še veliko dela. Želimo biti največji in najboljši. S pomočjo Memija in Sanija gremo v pravo smer. Verjamem, da boste v prihodnje še naprej veliko slišali o nas,” razlaga predsednik Košarkarske šole Sani Mario Vračko.