S športnim znanjem do dresa Luke Dončića!

Rubrika: Liga Nova KBM

Po velikonočnem premoru in počitku naših malih sivih celic se nocoj ob 21. uri vrača najboljši športni kviz v regiji »Be The Goat«.

Vas prijatelji kličejo športna enciklopedija? Je prva stvar, ki jo naredite zjutraj, da preberete športne novice in preverite rezultate? So vaši popoldnevi in vikendi rezervirani za oglede športnih tekem? Potem je čas, da pokažete svoje znanje in si prislužite današnjo super nagrado – dres našega asa Luke Dončića.

Pravila kviza ostajajo enaka kot prejšnji teden – kviz je za vse igralce brezplačen, za prijavo pa bosta potrebna vzdevek in vaš e-poštni naslov (za prejetje nagrad za najboljše tekmovalce). Preteklih vprašanj ne bo mogoče nadoknaditi, zato je pomembna pravočasna prijava in udeležba.

Že tradicionalno je kviz sestavljen iz štirih krogov in 33 vprašanj, pri čemer se težavnost stopnjuje skozi dogodek. Tokrat bo drugi sklop, v katerem je 10 »multiple choice« vprašanj, točkovan dvojno.

Kviz bo predvidoma trajal 30 minut, ob 21:00 uri pa se nanj lahko s klikom na www.ahaslides.com/bethegoat ali sledite aktualnim zadevam v Facebook skupini: https://www.facebook.com/groups/bethegoat/