Redkobesedni Golemac, Rimcu bi bila dovolj zmaga za točko

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

“Čestitke Cedeviti Olimpiji za zasluženo zmago. Odigrala je odlično tekmo. Mi smo bili na začetku premalo agresivno. Prva četrtina je odločila tekmo,“ je bil razumljivo precej kratek in jedrnat Jurica Golemac, trener Kopra Primorske, ki je doživel visok poraz proti Cedeviti Olimpiji.

„Prvo četrtino smo kar nekoliko neverjetno odprli z veliko zadetimi meti. Vedno, ko je tako, da eno moštvo zadeva, se tekmecu načrt pred začetkom tekme podre in prisiljen si se prilagodit na to, kar se dogaja na parketu. Enostavno smo uspeli odgovoriti na vse, kar smo vedeli, da nam bo grozilo v Kopru, še posebej v igri v obrambi. Koper Primorska je zelo dobra ekipa, ki je odlično uigrana, dobro vodena in selekcionirana. Proti takšnemu moštvu nikoli ni lahko zmagati s takšno razliko. Kljub temu menim, da končni rezultat ni realni pokazatelj stanja obeh moštev, sam pa bi bil zadovoljen že z zmago za točko,“ je bil umirjen in prizanesljiv Slaven Rimac, trener gostov.

„V Kopru smo zabeležili pomembno zmago proti Koper Primorski, ki v tej sezoni igra odlično. Upam, da bomo s serijo zmag nadaljevali tudi v sredo v Stožicah, zato vabim vse navijače, da se nam pridružijo na obračunu z Unicsom,“ pa je pristavil kapetan Olimpije Jaka Blažič.