Rajgelj prišel, z njim tudi Joksimovič in Zupan?

v rubriki
Nižje slovenske lige
s kategorijo
Novice
.

Minuli torek je prišlo do korektnih sprememb na ljubljanskem Slovanu, kjer so dobili novega predsednika. Predsednik je postal Robert Šimenc, ki je na tem mestu nadomestil Nika Klanška. „Ja, v torek smo imeli skupščino in stvari postavili na nov nivo. Do sedaj smo pripeljali Slovan do točke, da gremo lahko na višji nivo tako da gremo z novo sezono v višjo predstavo,“ je povedal Klanšek.

Prihod Janez Rajglja podpira tudi Goran Dragić, ki se je v minulih tednih sestal z Rajgljem, beseda pa je tekla ravno o Slovanu. Da bi Dragić gmotno podprl Kodeljevčane, pa ni bilo govora, niti Rajgelj ne podpira ideje, da bi nekdanji košarkarji dajali svoj zaslužen denar nazaj v klub, kjer so se kalili.

Glavni trener ostaja Marko Markovič, cilj pa je, da se ekipa hitro prebije v 2. SKL, zdaj bo nastopala v 3. SKL. Na Kodeljevem je bilo slišati, da bi člansko vrsto prevzel Tomo Mahorič, a se to ni zgodilo. Bo pa Rajgelj očitno v ekipo pripeljal Nebojšo Joksimoviča in Nejca Zupana, zavoljo sodelovanja s Koprčani pa ni izključeno, da pride na kaljenje v Ljubljano Rok Nemanič.