Rado Trifunović odhaja v ZDA

v rubriki
Liga NBA
s kategorijo
Novice
.

Dallas je povabil selektorja slovenske reprezentance, Radovana Trifunovića, da z ekipo trenerjev sodeluje v Las Vegasu na letošnji poletni ligi NBA.

Marca letos sta reprezentančni direktor Matej Likar in selektor slovenske reprezentance Radovan Trifunović, med delovnim obiskom v ZDA, obiskala vodstvo Dallasa in Miamija. Poleg srečanja z Luko Dončićem in Goranom Dragićem sta navezala tudi dobre medsebojne stike med Košarkarsko zvezo Slovenije in vodstvom Dallasa.

Dallas je selektorju Trifunoviću ponudil izjemno priložnost, da z ekipo trenerjev sodeluje na letošnji poletni ligi NBA (Summer League). Rado bo tako 30. junija odpotoval v Dallas, kjer se bo najprej srečal z ekipo, nato pa bodo skupaj odpotovali v Las Vegas, kjer se bo od 5. – 15. julija igrala letošnja poletna liga.

Rado Trifunović, selektor slovenske reprezentance: 
“Na letošnjem obisku Luke v Dallasu sva z Matejem Likarjem vzpostavila dober odnos z vodstvom kluba in strokivnim štabom. Na poletno ligo me je povabil glavni trener Dallasa Rick Carlisle in seveda sem se z velikim zadovoljstvom odzval. Zelo se veselim sodelovanja s trenerji in mladimi igralci, kakor tudi nabiranja novih košarkarskih izkušenj na poletni ligi NBA.

Dallas se bo v Las Vegasu pomeril z Brooklynom, Houstonom, Sacramentom in s člansko reprezentanco Hrvaške.