Pri Jaki Blažiču vpisujejo

Rubrika: Mlajše selekcije

28. avgust je dan, ko boste svoje otroke lahko vpisali v najboljveselokošarko v mestu. Gre za projekt, kjer otroke ne delimo na dober ali slab, velik ali majhen. Ampak je želja, da čim več otrok skozi košarko animiramo za šport, jih preko druženja povežemo v zdravo družbo in jim damo prave vrednote.

V veseli košarki je preteklo šolsko leto sodelovali 121 otrok, zato se nadejamo, da bo novo šolsko leto še bolj številčno in zabavno. Pri nas so treningi zanimiv in zabavni, poleg tega pa otroke naučimo vse košarkarske osnove. Kaj pa je tisto ekstra? Organizacija, ki otroku skozi šolsko leto ponudi veliko športne opreme, saj vsi dobijo dres, majico, nogavice, bidon, žogo. Poleg tega pa organiziramo več kot 10 različnih aktivnosti na leto. Zabavna druženja, turnirje, ogled tekme Cedevite Olimpije v Stožicah in druge zanimive aktivnosti.

Poleg vsega pa s projektom vsako leto obnovimo tudi eno zunanje igrišče, do sedaj smo obnovili že igrišče v Čirčah in pri Osnovni šoli Jakob Aljaž.

Bodite del najbolj vesele košarkarske šole, ki je namenjena deklicam in dečkom od 5. – 16. leta starosti.

Vpisni dan v Veselo košarko JAKA BLAŽIČ

V nedeljo, 28. avgusta, bo ob 14.00 v prostorih Champ centra v Kranju potekal Vpisni dan. Vsi otroci, se lahko ta dan vpišete, ob vpisu prejmete super darilo Vesele košarke in sodelujete v mega nagradni igri, kjer je glavna nagrada podjetja Kompas potovanje na Evropsko prvenstvo v košarki v Nemčijo za dve osebi. Poleg tega bomo podelili še preko 20 nagrad, se zabavali, sladkali s palačinkami in uživali v super družbi.

Vse informacije so dosegljive na www.jb11.si