Prepelič po zgrešenem metu: “Poraz seveda boli, a tudi z vašo podporo se bomo v soboto na parket vrnili še močnejši!”

Rubrika: Reprezentanca

Če je bilo komu še posebej hudo po porazu proti Franciji, je bil to Klemen Prepelič. Za njim je izvrsten turnir v sezoni, ko igra najboljšo košarko v karieri. Škoda, da mu z Valencio ni uspel med 8 v Evroligi. Zagotovo so Prepeličeve zasluge, da smo dobili Mikea Tobeyja! Danes nas je prav Prepelič z -6 privlekel na -1! Imeli smo napad, Klemen pa pot do koša. Vse je naredil kot treba, žal Batum še več in boljše… To je življenje…

»Draga Slovenija, na žalost najbolj pomemben met v mojem življenju ni šel skozi obroč. Hvala najboljšim navijačem na svetu, hvala soigralcem in prijateljem za vsa sporočila, ki sem jih prejel v urah po tekmi. Poraz seveda boli, a tudi z vašo podporo se bomo v soboto na parket vrnili še močnejši. Olimpijskih iger za #mojtim še ni konec! Gremo sLOVEnija ,« pa so besede, s katerimi je Klemen Prepelič nagovoril Slovenijo na Facebooku.

Klemnu se ni treba opravičevati. Na tem turnirju nam je z ekipo pričaral toliko lepih trenutkov, da lahko vsem rečemo le in samo hvala! Dobro spite, jutri dobra priprava, v soboto pa vzemite, kar vam pripada – KOLAJNA!