POKLON: Epska vrnitev Martina Kramplja!

s kategorijo
Novice
.

Deset mesecev in nekaj dni je trajalo. Martin Krampelj je vnovič šel skozi kalvarijo in pokazal, da ni nič nemogoče! Po slabem letu dni je minuli večer spet zaigral v dresu univerze Creighton – v 14 minutah je desetim točkam dodal pet skokov in tri podaje. Pa številke niso pomembne, ampak vnovična vrnitev hrusta iz Račne, in ne s Police pri Grosupljem, kot smo napak zapisali! Mimogrede: Krampelj in soigralci so bili s 101:57 boljši od ekipe Winona State.

V svoji tretji sezoni (zdaj je začel četrto) v Ligi NCAA je imel še drugič težave z levim kolenom, kjer so mu opravili rekonstrukcijo vezi, ki si jo je strgal januarja letos.

„Z Martinom sem v stiku in mu želim naglo okrevanje. Spremljamo ga, dobil bo svojo priložnost,“ je januarja dejal selektor Radovan Trifunović, na Kramplja sta bila pozorna že nekdanji športni direktor reprezentance Matjaž Smodiš in Igor Kokoškov!

Krampelj je v minuli sezoni blestel – po 23.2 minute je igral, v tem času pa 11.9 točkam dodal 8.1 skok.

Na tem mestu končajmo, kot smo sklenili januarja – veliko zdravja in tja do dresa Slovenije. Ni vrag, da Smodiš in Kokoškov nista videla prav!