Po e-pošti izvedel, da ni več trener Zadra

v rubriki
ABA Liga
s kategorijo
Novice
.

Zadar nima več trenerja. To javlja hrvaški portal 24sata.hr. Danijel Jusup ni več trener Zadrčanov, o tem so ga iz kluba obvestili kar po e-pošti. „Res je, prekinitev so mi poslali po elektronski pošti. Nisem še podpisal, a to je formalnost. Na koncu sezone mi je potekla pogodba, zato je to tudi logična rešitev,“ je dodal Jusup, ki je še enkrat dejal, da to ni presenečenje zanj, saj je hrvaško prvenstvo končano.

Kako do prvaka Lige ABA?

„Sumim, da bo v tej sezoni še kaj košarke. Verjetno se tudi Liga ABA končala po istem scenariju kot hrvaška liga. Vprašanje pa je, koga bo Liga ABA poslala v Evroligo, če ne razglasijo prvaka,“ je navrgel Jusup, ki je spomnil, da na Hrvaškem lahko nastane spor le na to temo, kdo bo šel v Fibino ligo prvakov.

Danijel Jusup je trener Zadra postal po 3. krogu Lige ABA, ki jo je dalmatinski klub začel s tremi porazi. Jusup je nadomestil Anteja Nazorja.

Veliki uspehi z Zadrom

58-letni Jusup je petič vodil Zadrčane, s katerim je v sezoni 1992/1993 začel svojo trenersko pot. V teh osemindvajsetih letih je bil leta 2003 prvak Lige ABA (prav z Zadrčani v Ljubljani!), prvak BiH (2019.) in trikrat zmagovalec hrvaškega pokala.